Kvinde | Cykel | Forår | Blomster | Glæde | Single
© iStock

12 herlige grunde til, at foråret er den allerbedste årstid at være single i

Du behøver ikke at bekymre dig om at dele seng med en, når der er 25 grader udenfor

27. april 2018 af Amalie Kjær Boel

1. Du kan fylde hele fryseren op med hundrede vis af is. Da du ikke har en kæreste, der brokker sig over, at der ikke er plads til hans fem kilo kød... 

2. Du kan gå i lidt tøj. Du kan gå i den lårkorte nederdel, når der er hedebølge udenfor (eller bare 10 grader), uden at du behøver at bekymre dig om en kæreste, der måske helst ville tildække dig med en flyverdragt.

3. Du kan bombardere dit hjem med blomster. Du behøver ingen mand, for du har dæleme selv råd til at købe blomster – og roser, hvis det skal være det! Ja, du kan da købe hele planteskolen med hjem og være en strong, independent woman

4. Du behøver ikke at bekymre dig om at dele seng med en, når der er 25 grader udenfor. For findes der noget værre at vågne op helt gennemblødt i sved og så lige ved siden af en? Nej nej, du fortrækker at ligge midt i sengen og splitterravende nøgen – alene!

5. Du har flere penge at bruge på dig selv. Du bliver lige nødt til at fylde din garderobe med 31 stykker tøj fra H&M, købe en spontan ferie til en halv bondegård og bruge 210,50 kroner på bland selv-slik en fredag aften – kun til dig selv! 

6. Du kan blive ude så længe du har lyst. Uden dårlig samvittighed, du har nemlig ikke en derhjemme, der venter på dig.

7. Du kan møde nye mennesker nede i parken. Du kan sole dig i bikinitop og shorts lige foran alle de søde fyre. Ja, du kan da også lige tage et skilt med, hvor der står, du er single og ready to mingle?   

8. Perfekt tidspunkt at tage på Tinderdates. Du skal da bare swipe løs og tage på date morgen, middag, aften! Hvad er det værste, der kan ske? At én af dine dates viser sig at være en udmærket grillmester? 

9. Du kan drikke lige så meget, som du vil. Uden at du skal tage ansvar for andre end dig selv. Hvis du har lyst til at drikke en hel flaske vin selv, så gør du da det. Men let’s face it, du havde heller ikke delt den, hvis du var i et forhold! 

10. Du kan selv styre, hvor mange afsnit du skal se på Netflix. Du kampsveder på sofaen, men det stopper dig ikke i at bingewatche den helt nye serie på Netflix – for du har ingen at vente på! 

11. Tage på weekendtur med tøserne. I skal simpelthen bare afsted til Alanya, så du kan drikke dig stangbacardi, fjolle rundt med søde fyre og hygge dig med veninderne. Der er ikke nogen svigermors fødselsdag eller andet, der kan komme i vejen! 

12. Være mere spontan. Find din ja-hat frem fra gemmerne, og sig du bare ja til alle de ting, du kan! Måske ikke lige et spontant bryllup i Vegas – du ved selv, hvor galt det gik med Ross og Rachel...    

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.