© Getty Images

13 kvinder afslører deres vildeste datehistorier

Alt kan ske på en date. Og det gør det så...

10. marts 2016 af Sara Møller Christensen

1. Livets store spørgsmål

“Engang mødte jeg en mand, som var ret akademisk. Jeg kan godt lide den lidt nørdede type, som går op i noget fedt eller skævt, men ham her bragte det til et helt nyt niveau. Han stillede store spørgsmål som: ‘Hvem er Nina så? Hvad kan Nina godt lide?’ Da jeg sagde, det blev et ret stort spørgsmål på første date (vi havde talt sammen i ti minutter), vendte han den i stedet mod sig selv: ‘Hvem er Lars så?’ Jeg måtte gå efter tre kvarter, da det simpelthen blev for dybt for mig.”

Marie

2. Drivvåd date

“Kort før jul mødtes jeg med et Tindermatch. Han manglede at købe nogle julegaver, så vi aftalte at finde dem og drikke en kop kaffe derefter. Vi brugte et par timer på at lede efter en DVD med Landet for længe siden til hans nevø i ØSENDE regnvejr. Her skal det siges, at han selv havde en paraply med, men han delte den ikke med mig. Da vi endelig fandt DVD'en og skulle mod en café, gik det pludselig op for ham, at han skulle skynde sig hjem, fordi han var bagud i sin eksamenslæsning. Overraskende nok sås vi aldrig igen.”

Bente 

3. Uventet videoaften

“Jeg skrev til en mand på Tinder, at jeg skulle til at se Jumanji på Netflix, fordi jeg ikke havde set den, siden jeg var barn. ‘Det må du da ikke uden mig!’ svarede han. Selvom jeg forklarede ham, at jeg havde nattøj på, ingen makeup, og det ikke blev til sex, så kom han over med hyggesokker og iste. Vi snakker stadig sammen, men dater ikke.”

Line 

4. Hvem er du?

“En mand, jeg havde skrevet lidt med, spurgte, om vi skulle mødes til kaffe. Det gik jeg selvfølgelig med til, da han både så sød ud og virkede rigtigt relevant for mig. Da vi mødtes, lignede han overhovedet ikke manden, jeg havde skrevet med! Han vejede på den anden side af 150 kg, og det var ikke muskler, og pludselig havde han både briller og bøjle. Jeg satte mig dog ned og fik en kop kaffe med ham, hvorefter hans sidste sætning i vores samtale var: ‘Er vi så kærester nu?’. Rimelig skræmmende!

Signe 

Læs også: Her er de skøreste scorereplikker 

5. Frækkere end Tinder tillader

“Jeg havde skrevet med en mand i en uges tid på Tinder og mødtes med ham. Vi havde den hyggeligste date, hvor vi var ude og se lidt kultur og fik grinet en masse. Pludselig sad vi i hans bil og råsnavede, og vi kunne slet ikke få fingrene fra hinanden! Efter 30 minutters hed sex, hvor hans lille bitte bil var blevet berørt SAMTLIGE steder af vores nøgne kroppe, fik han mig til at squirte for første gang. Det var den vildeste og frækkeste oplevelse, jeg har haft til dags dato!”

Stefanie

6. Løøøøøøb!

“Jeg netdater normalt ikke, men jeg var i byen med nogle veninder, og vi jokede lidt med app'en Tinder, hvorefter vi så installerede den. I min brandert skrev jeg til et par gutter, jeg havde matchet med, hvor vi var henne i byen. Pludselig kom én af dem ind af døren, og han var IKKE charmerende. Han spurgte, om det var mig fra Tinder. ‘Øh, nej, det tror jeg ikke,’ svarede jeg, inde jeg flygtede derfra.”

Tina 

7. Det frække cykelbud

“Jeg havde et godt øje til en mand, som jeg havde set et par gange, men aldrig været alene med. En aften da jeg var lidt tipsy, skrev jeg til ham på vej hjem fra en julefrokost om han var hjemme. Det endte med, at han spurgte, om ikke jeg kom forbi, og det kunne jeg da ikke sige nej til! Så kl. 2.30 om natten kørte jeg igennem byen på min cykel iført frækt undertøj og overfrakke ­ og det blev en RIGTIG god aften!”

Rikke

Læs også: Her er 8 frække sexstillinger, du skal prøve

8. Har jeg ikke set dig før?

“Jeg var på en superhyggelig første date med en mand fra Tinder. Han fik mit nummer, og den første besked, han skrev, var: ‘Ved du godt at vi har skrevet sammen for tre år siden? ’ Det viser sig så, at vi i en brandert har flirtet og skrevet sammen efterfølgende. Tænk, at man kan date så mange at man efterhånden glemmer dem...”

Christina

9. Bedre til skak end til dating

“Jeg var på date med noget nær verdens kedeligste mand. Da han havde brugt et kvarter på at snakke om hans store passion for skak og havde forklaret mig detaljeret om strategien bag diverse træk, blev jeg enig med mig selv om, at det var okay at trække ‘jeg skal hjem og vande min guldfisk-­kortet’. Han stod og så lidt sjov ud og svarede så: ‘Okay, så skriver jeg til dig imorgen.’ Seriøst?”

Tenna

10. Skræmt gentleman

“Jeg var på en date, hvor vi fik lidt at spise, som han betalte for. Men jeg var også tørstig, så jeg købte drikkevarer til os – nu havde han jo betalt for maden. Men det kunne jeg godt se på hans ansigtsudtryk, at jeg ikke skulle have gjort! Derefter ville han ikke ses mere, da han følte, hans manddom forsvandt.”

Ina 

11. Eks-tremt akavet

“Jeg gik ud med en sød mand og spiste middag og drak drinks. Alt var godt... indtil jeg efterfølgende fandt ud af, at det var min søster ekskæreste. Ups!”

Lise

12. To dates i én

“Jeg var på vej på Tinder­date i Kongens Have, da en mand prikker mig på skulderen, lige efter jeg er kommet ud af bussen. Han synes, jeg ser sød ud. Bum. Der kan man bare se. Lang historie kort: Vi udveksler numre, han kysser mig midt på Nørreport, og jeg går på min planlagte date.”

Helle

13. Liv i kulissen

“Jeg var på kaffedate med en mand, som blev ved med at snakke om sin bedste veninde Liv. Han læste sågar og læste sms'er højt fra hende! Vi gik en tur bagefter, men han var simpelthen for mærkelig, og det virkede, som om han var forelsket i sin bedste veninde. Efter daten ville han gerne ses igen, men jeg svarede, om han ikke skulle gøre noget ved det med sin bedste veninde i stedet.”

Maren

Læs også: Her er læsernes bedste tips til at blive et hit, når du dater på Tinder

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide