© Wenn.com

13 ting, du kender til, hvis du dater en lavere mand

Det er slut med stiletter. Helt slut. Det har du indset

4. oktober 2015 af Tine Sandorf

1. Der er flere billeder af jer, hvor du står akavet. På den ene halvdel ligner det, at du er født med en meget skæv overkrop, og på den anden halvdel ligner det, at du har permanent bøjede ben.

 

2. Folk forestiller sig en dværg, når de hører, at din kæreste er lavere end dig. Og de spørger med et forundret ansigtsudtryk og rynkede bryn: “Hvor lav er han?!”

 

3. Du har tænkt over jeres bryllup – eller rettere over skoene til jeres bryllup, hvis det nogensinde bliver relevant. For det ser bare ikke helt rigtigt ud med flade gårdsangersko til det store skrud, vel?

 

4. Når I danser, er det lige så tit ham, der bliver svunget rundt, som det er dig. Hands up for ligestilling på dansegulvet!

5. Du har taget ham i at stå diskret på tæer. Og blev lidt fornærmet over det. Men okay, det er jo bare det samme, som når du bukker i benene.

 

6. Han kalder altid på dig, når der er noget, han ikke kan nå på øverste hylde i køkkenskabet. “Tak, skat, fordi du får mig til at føle mig så betydningsfuld!”

 

7. Du har hørt sætningen: “Ej, jeg kunne altså ikke være sammen med en, der er lavere end mig!” Nå, men skønt! Så kan jeg da have ham for mig selv.

 

8. Du er næsten sikker på, at han lægger nogle centimeter til sin højde. For hvis den højde, han påstår at være, er sand, skulle du jo være næsten to meter.

9. Du foretrækker at kysse siddende. Det er også meget mere romantisk… eller i hvert fald mere praktisk!

 

10. Du kender til fornemmelsen af, at folk kigger på jer, når I går på gaden. Okay, venner! Det er altså bare en højdeforskel!

 

11. Du har diskret opfordret ham til at købe sko, der har lidt hæl. Altså ikke damesko, men bare liiidt hæl – hver en centimeter tæller jo!

 

12. Du elsker kendte par, hvor kvinden er højst. “Thomas H. og Renée, vi har så meget tilfælles!”

 

13. Du har tænkt over, hvorfor det egentlig er en regel, at mænd skal være højere end kvinder. Det er da noget mærkelig noget!