13 ting, du skal glæde dig over, hvis du ikke scorede i weekenden

Det er faktisk lidt af en befrielse at vågne op alene

1. maj 2016 af Maria Denise Christoffersen

1. Du slipper for at vågne forvirret op, kigge over på puden ved siden af dig og gispe: “Hvem fanden er det?!”

 

2. Du behøver ikke at fore toilettetkummen med papir, før du tisser, af frygt for, at din scoring kan høre dig gennem døren til badeværelset.

 

3. Ingen walk of shame med lådne tænder, mascara under øjnene - og en plet på kjolen, der forhåbentlig er mayonaise.

 

4. Du behøver ikke tælle timerne, indtil lægens konsultation åbner mandag morgen, så du kan komme hen og få tjekket, at du ikke har fået HIV.

Læs også: Ved du nok om sikker sex?

 

5. Der er ingen grund til at gå rundt og skæve til mobilen, efter han er gået og holde øje med, om han skriver: “Tak for sidst.” I stedet kan du sms’e med dine veninder og analysere deres akavede scoringer.

6. Du finder ikke hans boxershorts under dynen, efter at han er gået og skal i gang med en  for-og-imod liste over, hvorvidt du skal smide dem i skraldespanden eller forsøge at aflevere dem tilbage.

 

7. Du behøver ikke at finde en høflig måde at sige, at du ikke synes, I skal hente pizza og ligge i ske på sofaen sammen hele dagen. (Selvfølgelig bestiller du pizza selv, men den bliver da først leveret, når han er skredet!)

 

8. Du kan komme ned og træne fra formiddagen, i stedet for at ligge opgivende i din seng, efter at han endelig er gået, og google: “Hvor mange kalorier forbrænder man ved sex”. Hvorefter du kommer i tanker om, at du lå nederst og ikke lavede noget. Og at hele balladen sammenlagt tog tre minutter.

Læs også: Disse seks stillinger vil revolutionere dit sexliv

 

9. Du slipper for at lede efter dit tøj i en fremmed mands lejlighed, indtil du til sidst tænker: “Fuck det” og efterlader dine spritnye strømpebukser fra Wolford, der har kostet mere, end du brugte på drinks i går.

10. Du vågner frisk og udhvilet i stedet for at have ligget halvdelen af natten og faket en orgasme, mens du ventede på, at han nåede i mål, så du kunne få lov til at sove.


11. Du har ikke ondt i maven efter at have ligget anspændt hele natten for at passe på, at du ikke kom til at prutte. (Eller værre: Du vågnede op med et sæt, fordi du kom til det - og lå vågen længe, mens du prøvede at analysere hans vejrtrækning og finde ud af, om han hørte det!)

Læs også: 10 flove ting, vi alle har prøvet

 

12. Du kan bruge din aften på noget mere fornuftigt end at stalke din scoring på facebook og blive paranoid over, hvem alle de kvinder er, han er tagget sammen med.


13. Du kan meditere, læse eller tage en lur i ro og fred… i stedet for at blive ramt af uforudsete og alt for detaljerede flashbacks af hans diller i måneskin!