© iStock

13 ultimative datingtips fra mænd

Hvad er egentlig god stil, når du går ud med et hankønsvæsen? Vi har spurgt dem ad - især datingtip nummer 11 kom bag på os!

18. februar 2015 af Rikke Hovn Poulsen

HJEMMEFRA

1: “Vi er komplet ligeglade med mærket på din håndtaske, de moderigtige prikker på din kjole, og hvor høje dine stiletter er. Vi kan derimod godt lide, når du på en elegant måde fremhæver dine fordele; om det så er ben, bryster eller røv."
Lasse, 27 år

2: “Hold igen med parfumen - lidt er mere end nok. En rigtigt god, velduftende shampoo til dit lange, flotte hår kan derimod gøre et godt og mindeværdigt indtryk, når vi krammer hinanden første gang."
Janus, 25 år

 

SAMTALEEMNER

3: “Undgå smalltalk a la ‘hvad laver du til hverdag’ og ‘fortæl om din uddannelse’. Det er dræbende kedeligt at fortælle de samme historier, som vi har fortalt hundrede gange før. Vi vil meget hellere snakke om, hvad der sker omkring os lige nu. Grib nuet, og spørg, hvorfor han ikke vil have tomater i sin burger, eller kommentér på den overdrevent høflige bartender. Det kommer der altid nogle meget sjovere samtaler ud af."
Jens-Christian, 30 år

4: “Stil spørgsmål! Det er fint at fortælle om dig selv, men de fleste mennesker bliver automatisk tiltrukket af nogen, som er interesseret i dem."
Magnus, 23 år

5: “Lad være med at spørge om, hvor mange børn vi vil have, hvor vi gerne vil bo, og om vi har arvelige sygdomme i familien. Vi mænd har generelt lidt mere angst for commitment, end de fleste kvinder har. Den slags spørgsmål kan, hvis de bliver stillet for tidligt i datingforløbet, skræmme en ellers god mand væk. Snak i stedet om, hvad han brænder for, og hvad du brænder for. Så kan I tage den mere alvorlige snak senere."
Daniel, 28 år

 

MENS VI SPISER

6: “Der er noget friskt og sexet over en lækker kvinde, som tør bestille en stor, fed burger og en skummende fadøl på første date."
Jacob, 26 år

7: “Bestil nu noget med alkohol. Lev en lille smule, og drop den der chai. Du skal selvfølgelig ikke drikke dig fuld, men et glas vin løsner lidt op, og det er der ingen, der dør af - selv på en hverdag. Og så signalerer det, at du er frisk og er til stede og ikke tænker på, at du skal tidligt op i morgen."
Jesper, 31 år

8: “Selvom Facebook, Instagram og Snapchat eksisterer, har du valgt at tage på date med en ægte menneskelig mandsperson, som faktisk sidder lige over for dig. Snak med ham - og læg gerne telefonen helt væk. Han gør det samme, hvis han er værd at tage på date med."
Mads, 24 år

9: “Lad være med at være nervøs. Det er bare en date, og du skal ikke performe på nogen måde. Du skal bare være dig selv, og hvis han ikke ikke kan lide dig, så skal det jo ikke være ham alligevel. Tænk nu, hvis du mødte op og spillede en anden end dig selv, og så blev han forelsket i den person? Det ville da være noget rod..."
Elias, 24 år

 

EFTER MADEN

10: “På første date er det god stil at tilbyde at betale din del af regningen. Men acceptér et nej tak, så vi kan få lov til at være mænd og sige: ‘Nej, nej, den tager jeg’. Og nej, det betyder ikke, at du så skylder sex! Det er betænksomt og gavmildt at tilbyde at betale noget af regningen, men de fleste mænd kan godt lide at føle sig som mænd (og det kan I vel også godt lide, ik’?). Dette gælder for den første date, derefter kan du godt få lov til at begynde at betale ‘den næste drink’. Eller måske kan du på tredje-fjerde date invitere ham et sted hen."
Mattias, 25 år

11: “Lad være med at gå i seng med os på første date. Ja, det er det, vi håber på - men helt ærligt, så skader det ingen af os, hvis du lige er lidt kostbar på den front. Det er fint, hvis vi får lov til at være lidt nysgerrige et par dates endnu (PS: I må faneme ikke sige til mine venner, at jeg lige har begået højforrædderi over for mit køn!)."
Nicki, 26 år

12: “Hvis han ikke var din kop te, så er: ‘jeg synes, det var hyggeligt, men kemien var der bare ikke fra min side, desværre’ et udmærket sms-afslag, som de fleste mænd kan forholde sig fornuftigt til."
Caspar, 24 år

13: “Efter daten behøver du ikke at vente på, at vi skriver. Du kan lige så godt skrive til os. Men vent til dagen efter - du skal ikke skrive, så snart du er kommet hjem om aftenen."
Anders, 28 år