14 ting, du ikke skal gøre på en date

Vil du gerne være en god date? Så foreslår vi, at du lader være med at gøre disse 14 ting

16. april 2015 af Sara Møller Christensen

1: Komme for sent. Fem minutters forsinkelse siger ‘der var meget trafik’. 20 minutters forsinkelse siger ‘der var en genudsendelse af Gossip Girl, som jeg lige så godt kunne se færdig, for du er mig alligevel komplet ligegyldig. Jeg kommer bare for den gratis brunch’.

2: Komme for tidligt. Great... et kvarter ekstra at blive nervøs i!

Guide: Sådan bliver du en god date

3: Spise som en fugl. Lad være med at spise to peanuts, hvis han kører en burger ned, bare fordi du vil virke som et lille, kvindeligt nips. Han kan jo godt se på dine hofter, at du spiser til hverdag! 

4: Tage alt for fint tøj på. Du ville også føle dig akavet, hvis din date sad i smoking og drak latte.

5: Være alt for nedringet. Eller det kan du selvfølgelig godt, men så skal du være klar på, at det bliver dine bryster, han spørger, hvad de laver til hverdag.

6: Snakke om din eks. På et tidspunkt får I brug for at tale om, hvem I var sammen med før, og hvordan det har præget jer. Første date er ikke det tidspunkt.

7: Drikke dig alt for fuld. Det virkede som sådan en god idé at dulme nerverne med et glas vin. Og det ville det også have været, hvis du ikke havde drukket resten af flasken bagefter.

Læs også: Gode ideer til sjove dates

8: Være alt for direkte. Det kan godt være, du gerne vil have børn og giftes hurtigst muligt, men måske kan du vente til anden date med at finde ud af, om han vil det samme. (Og når vi siger anden date, mener vi 10. eller sådan noget...).

9: Tale for meget om din mor. Svigermødre... så meget elsker mænd dem heller ikke.

10: Være negativ. Brok... så meget elsker mænd det heller ikke.

11: Lade din telefon ligge fremme. Du venter jo ikke ligefrem et opkald om, at din veninde er kommet på hospitalet (‘der er opstået en nødsituation-opkaldet’ er nemlig endnu en ting, du ikke må gøre på en date).

12: Tage din telefon med på toilettet. Det kan godt være, du er virkelig trængende efter at komme på Facebook, men en mand vil tolke det, som om at du er trængende på en helt anden måde...

Læs også: De nye regler for dating

13: Stille alt for personlige spørgsmål. ‘Elskede din far dig ikke nok?‘ lød som et dejligt dybt og helt passende spørgsmål oppe i dit hoved. Det var det ikke.

14: Tage afsked med et solidt håndtryk. Medmindre du selvfølgelig gerne vil sige ‘Desværre - du fik ikke jobbet’.