Det er fedt at være single om sommeren!
Det er fedt at være single om sommeren!© Getty Images

15 grunde til, at det er topfedt at være single om sommeren

Denne sommer vil det være de fingerflettende kærestepar, der kigger misundeligt på DIG!

5. juli 2019 af Sara Møller Christensen

1. Du har din seng for dig selv (de fleste nætter i hvert fald). Og hvor det kan være lækkert med en varmedunk af en mand om vinteren, er det direkte uudholdeligt i sommervarmen.

2. Alle folk er ude i gader og parker i stedet for hjemme i deres lejligheder. Hvilket gør det meget lettere at møde en god mand.

2. Du er ikke tvunget til at se al den sport, der kommer i tv. Medmindre du selvfølgelig er en rigtig sportsnørd og har lyst til at bruge din sommer på at stene EM, OL og det der cykelløb.

4. Mænd uden trøjer. Dem kan kvinder i forhold godt nok også nyde synet af, men de må nøjes med at se, ikke røre...

5. Du skal ikke dele din is med nogen. Og den eneste, der er lidt fordømmende over for, hvor mange du spiser, er dig selv, og det kommer du hurtigt over. For eksempel mens du slubrer denne geniale iskaffe i dig.

6. Du kan være 100 procent spontan og skal aldrig spørge nogen om lov. Ikke at vi siger, at kvinder i forhold skal have lov af deres kærester, før de kan lave ting, men de skal da som regel lige koordinere lidt.

7. Du kan ikke undgå at få positiv opmærksomhed fra mænd. Tak til sommerkjolerne og de korte denimshorts for den!

8. Du kan bruge selvbruner i smug, så du ser endnu bedre ud i ovenstående. No one will ever know... Og du slipper for at høre på disse dumme spørgsmål, som vi, der aldrig bliver brune, bliver udsat for.

9. Du kan flirte med de mest håbløse mænd og undskylde dig med, at det bare er en sommerflirt. Og den slags slutter jo igen, så pyt med, at han ikke er din drømmemand.

10. Festivaler. Den behøver vi ikke engang uddybe, gør vi det? Og her kan du teste, hvilken festival der passer til dig.

11. Du skal ikke have dårlig samvittighed over at flirte. Og alle ved, at det er umuligt at lade være om sommeren.

12. Du kan tage ud at rejse med din veninde i stedet for en kæreste. Og selvom sidstnævnte også er fedt, er der intet, der slår at rejse med din veninde.

13. Du kan gå på verdens bedste sommerdates, uden det koster en krig. Alt, hvad I har brug for, er et tæppe, en flaske kold et-eller-andet og god kemi.

14. Hvis du har brug for en inde-dag med nedrullede gardiner og gode Netflix-serier, er der ingen, der forsøger at lokke dig med udenfor. Hvis nogen spørger, lå du i en park hele dagen, okay? 

15. Du har friheden til at gøre lige præcis det, du har lyst til. Og netop det kan gøre din single-sommer uforglemmelig. Nyd den!