en kvinde med to hjerteformede balloner går væk fra en mand på gaden
Har du også lidt for svært ved at finde en mand som lever op til dine ønsker?© Darren Star Productions, Home Box Office (HBO), Sex and the City Productions

15 tegn på, at du er for kræsen, når det kommer til mænd

En lille tjekliste (med 37 punkter) har da aldrig skadet nogen...

10. november 2015 af Sara Møller Christensen

1. Du har en ret specifik tjekliste. Det er fint at gå efter mænd med bestemte egenskaber – for eksempel, at han skal være sjov og moden – men hvis der står ‘lyst hår’, ‘månedsløn over 35.000 kroner’ og ‘crossfitter’ på den, er den måske liiiige specifik nok.

2. Dine veninder siger tit til dig, at du er kræsen. Men du går bare ud fra, at det er sådan noget, de siger til alle singler – det har ikke noget med dig at gøre.

3. Du skal være på Tinder i MINIMUM ti minutter, før du får brug for at swipe til højre. Hvad sker der også lige for den app for tiden? Der er jo kun mærkelige typer på Tinder efterhånden. Adr.

Læs også: 15 tegn på, at du er forelsket

4. Du har helt afskrevet visse datingsites og apps. Der er simpelthen ingen mænd på Dating.dk, der er noget for dig. Ingen!

5. Du bliver lidt fornærmet, hvis en mand, som ikke er på dit niveau lægger an på dig. Seriøst?!? Hvad havde han regnet med?

6. Der er nogle småting, som du bare ikke kan leve med. Grimme sko og bestemte hårfarver for eksempel. Det går bare ikke.

7. Hvis folk anklager dig for at være overfladisk, undskylder du det med, at du jo ikke kan være sammen med en mand, du ikke tænder på. Men han kan altså godt være sindssygt god i sengen, selvom han ikke lige har den højde, du normalt går efter.

8. Du kan meget hurtigt mærke, om en mand er noget for dig. Der går ikke mere end en kvart date, før du har besluttet dig.

9. Du forstår ikke, hvordan alle dine veninder kan have kærester, når du har så svært ved at finde en sød mand. Du er tydeligvis mere uheldig, end de er – det er derfor, du har været single i årevis.

10. Alle de mænd, du har været sammen med, minder meget om hinanden. Du har bare en særlig type, okay?

11. Det er din klare holdning, at du hellere vil være single end at gå på kompromis. Men du skal bare vide, at alle forhold kræver kompromiser. Betyder det, at du hellere vil være fri, er det selvfølgelig din ret.

12. Selvom du tit går i byen, kan der gå flere måneder imellem, at du møder en mand, der bare er en smule interessant. Hvor er alle de gode mænd henne? Du fatter det simpelthen ikke.

13. Hvis du har mødt en mand, kan det ødelægge det hele, hvis han bor grimt. Yikes!

14. Du stiller sindssygt høje krav til dig selv og din fremtoning. Du er bange for, at mænd vil vælge dig fra, hvis du selv ikke havde de rigtige sko på...

15. Inderst inde ved du godt selv, du er lidt kræsen – og du ville også ønske, du kunne lave det om. Så det er heldigt, at Woman har en guide til, hvordan du lærer at stille de rigtige krav og slippe de forkerte. God fornøjelse!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.