© IStock

16 tegn på, at han er en god mand

Det er en keeper, du har dig der!

15. september 2015 af Sara Møller Christensen

1. Han har gode pigevenner. Det er måske ikke, fordi du ligefrem elsker tanken om, at han hænger ud med andre kvinder – men det burde du! Vi kvinder gider nemlig ikke være venner med idioter, så hvis han er god mod sine veninder, vil han også være god mod dig.

2. Han spørger ind til dit liv. Og ikke på pligtmåden ‘nå, hvordan var din dag så?’, men fordi han er oprigtigt interesseret i dig.

3. Han bevarer sin fornuft, selvom han er vred. Vi kan alle hidse os op, men hos gode mænd involverer det ikke kast med ting eller ubehagelige skældsord.

4. Han har et godt forhold til sin familie. Og lader dig møde dem.

5. Han taler ikke grimt om sine ekskærester. Der var sikkert en god grund til, at det ikke gik mellem dem, men derfor behøver han ikke kalde hende ‘en skør kælling’.

6. Han lader dig vælge filmen. I behøver ikke dele alle interesser. Men det siger meget om ham, at han er klar på at give de ting, du kan lide, en chance – fordi han kan lide DIG.

7. Han taler pænt til alle. Hvem gider være sammen med en mand, der er sød over for dig, men en nar over for taxachaufføren eller tjeneren?

8. Børn kan godt lide ham. Det er, som om de har en slags radar for den slags – lidt ligesom hunde, der kan lugte frygt eller sådan noget.

9. Han dropper ikke aftaler for at være sammen med dig – eller prøver at få dig til at droppe dine. Det kan godt være, du ville ønske, han ville pjække for at gå i biografen med dig, men i længden bliver du glad for, at man kan stole på hans ord.

10. Han husker det, du siger. Også de små, ligegyldige ting, som du troede, han havde glemt alt om.

11. Han tør godt indrømme det, når han har taget fejl. Og så kan han også sige det magiske ord ‘undskyld’.

12. Han har en gruppe rigtigt gode venner, som han har haft i årevis. Og han ville gøre alt for dem – og de det samme for ham.

13. Han er ikke bange for at sige, når han er uenig med dig. Men han gør det på en ordentlig måde og lytter også til, hvad du har at sige.

14. Han praler ikke med, at han er ‘en god fyr’. Det behøver gode mænd nemlig slet ikke gøre. De lader deres handlinger tale for sig selv.

15. Han er sød over for dine veninder. Hvis de er vigtige for dig, er de også vigtige for ham.

16. Han får dig til at have det godt med dig selv. Du føler dig aldrig usikker, frustreret eller ‘forkert’ i hans selskab. Nej, tværtimod får han det bedste frem i dig, for det er sådan noget, gode mænd kan!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.