Rachel | Venner | Blind date |
© Warner Bros. Television, Bright/Kauffman/Crane Productions

17 nervepirrende tanker, der får dig til at krumme tæer under en blind date

‘Hvad nu hvis jeg allerede har mødt ham før?’

22. april 2018 af Amalie Kjær Boel

1. ‘Hvad nu, hvis han er seriemorder?’ Du kan jo prøve at spørge ham, som det allerførste, og så løbe hurtigere end Usain Bolt (du ved, verdens hurtigste mand), hvis han rent faktisk svarer ja!

2. ‘Bør jeg skrive til min mor, at jeg højst sandsynligt bliver kidnappet i aften?’ Pjat, for hvis du endelig gør, så behøver du ikke længere tage til de akavede familiefrokoster hos din fulde onkel. 

3. ‘Jeg bliver nødt til at have en back-up plan!’ Er det en okay plan bare at sige, din Netflix kalder på dig? For det er trods alt det eneste “forhold”, du virkelig lægger en masse energi og tid i. 

4. ‘Hvad gør jeg, hvis han ikke dukker op?’ På den positive side betyder det måske gratis alkohol fra bartenderen... Som giver dig det, fordi du blev brændt af for to timer og 21 minutter siden – men hvem tæller egentlig?

5. ‘Hvad nu hvis jeg allerede har mødt ham før?’ Åh Gud, hvad nu hvis det er Frederik fra Tinder, der har superliket dig mindst syv gange den sidste måned? Du vidste, du bare ikke skulle have fortalt din veninde om ham – jøsses! 

6. ‘... eller har haft sex med ham?’ Så ved du da, hvad I kan lave, hvis I ikke har noget at snakke om...

7. ‘Hvordan ved jeg, at det er ham?’ Du bør tage en megafon med, stille dig op på en stol på restauranten og bare sige “Hvem her er den heldige vinder af en blind date med mig?” – så er du da sikker på, at du har lavet et stærkt førstehåndsindtryk! 

8. ‘Hvad gør jeg, hvis han er forsinket?’ Så sætter du dig bare selvsikkert ind på restauranten og begynder at græde dine sorger væk i alkohol – hvilket bringer os til det næste punkt. 

9. ‘Bør jeg bare drikke mig stangbacardi nu?’ Svaret er ja – bestil du bare alle drinks på menukortet – ekstra stærke! For hvis du er nervøs, så er det måske ikke så dumt slet ikke at kunne huske jeres date? 

10. ‘Åh Gud! Hvad nu hvis han er allergisk over for alt?’ Så kan I da dele en lækker skål med slatne salatblade og kigge dybt ind i hinandens øjne – altså helt ærligt...

11. ‘Nej, nej, nej! Er det min veninde, der sidder derovre?’ Du skynder dig at finde dine solbriller frem – hun kan jo nok ikke genkende dig iført ‘forklædningen’. 

12. ‘Lad være med at sige noget dumt, lad for Guds skyld være med at sige noget dumt’ Spurgte jeg ham seriøst lige, om han kan lide ost? Thank yooou Channing Tatum...

13. ‘Kan jeg godt tillade mig at bestille hvidløgsbrød med ekstra hvidløg?’ Du kan gøre lige, hvad du vil. Hvad er det værste, der kan ske? At han vil kysse dig? 

14. ‘Åh nej, har jeg har haft et af de slatne salatblade siddende mellem tænderne hele aftenen?’ Du kan i hvert fald ikke date ham nu, eftersom han ikke har gjort dig opmærksom på det – det er jo bare et af dine 214 kriterier... 

15. ‘Bør jeg lade ham betale eller skal jeg?’ Det blev jo kun 512,50 kroner for din steak, salat, dobbelt isdessert og alt det hvidløgsbrød...

16. ‘Hvad hvis mit kort bliver afvist?’ Du kan altid lige komme med en lille hvid løgn, at det er din roomies, du kom til at tage, selvom du alligevel står i stor minus. Altså det behøver han jo ikke at vide på jeres første date? 

17. ‘Læner han sig forover for at kysse mig lige nu?’ Åh nej, du skulle vist virkelig ikke have spist hvidløgsbrødet med det ekstra hvidløg... 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori