Channing Tatum og Dwayne (The Rock) Johnson i G.I. Joe
Ja, de er frække sådan nogle militærmænd, men de er ikke de nemmeste at date.© Paramount Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Skydance Media, Spyglass Entertainment, Hasbro

18 skøre ting, du bør vide, hvis du vil date en militærmand

Han er utrolig dygtig til at skrubbe toiletter

8. december 2018 af Freyja S. Anderberg

1. Det rå look med skægstubbe får du ikke glæde af. I hvert fald ikke hvis han er værnepligtig – så det er altid noget, at han næsten ikke er hjemme i de fire måneder, hvor han går rundt med kinder som en babynumse.

2. Hans tøj bliver altid lagt pænt sammen i snorlige bunker. Og derfor har han kun brug for en enkelt skuffe til sit tøj. 

3. Han er utrolig dygtig til at skrubbe toiletter. Men det er nok ikke et talent, du vil få glæde af derhjemme. 

4. Han bryder sig ikke om, når nogen overtræder hans intimsfære, som har minimum en meter i radius. Og ja, han beskriver det selv som 'en meter i radius’.

5. Du gør ham ikke en tjeneste ved at vaske hans uniform. Og hans baret får altså en kærligere behandling, end du nogensinde vil.

6. Han spiser alt – og meget af det. Han har sågar spist plastikken omkring figenpålægget, da han sad bagerst i lastbilens mørke på vej hjem fra nattepatrulje. Det var ikke helt med vilje dog. 

7. Han kunne ikke drømme om at have sex iført sin uniform. Så den fantasi kan du godt vinke farvel til.

8. Hvis I har aftalt at mødes klokken 14.15, så er det ikke en mulighed at komme for sent. I hvert fald ikke for dig, selvom han måske kommer dalrende 14.20, når nu han ikke har en sergent til at holde ham i ørerne...

9. Han synes, at modetrenden med militærprint er fuldstændig latterlig. “Wow, jeg så dig ikke, så der var jo fuldstændig frit foran kassen i Netto”... Han vil opføre sig demonstrativt!

10. For ham er der ikke noget, der hedder ‘dårligt vejr’. Men hold nu kæft hvor har du ofte 'dårlig påklædning’, hvis det står til ham.

11. Du vil aldrig kunne forstå, hvordan det er at gå på den lokale bodega i provinsen en onsdag aften med soldater-gutterne. Og du vil virkelig heller ikke høre de usle og klamme scorereplikker, de kan fyre af.

12. Hvis han er garderhusar, så hedder alle hans venner tilsyneladende Stockholm, Odense og Silkeborg, og du finder aldrig ud af, hvad de hedder i virkeligheden. Han ved det altså heller ikke. 

13. Der er ingen grund til at holde stirre-konkurrence eller lege ‘hvem kan holde masken længst’ med ham. Men han er jo freaking lækker, når han ser sur ud, så måske I skal gøre det alligevel.

14. Han er ikke sjov at tale i telefon med. Og den eneste respons du får, når du fortæller ham om dine planer fredag aften med Gitte, er “modtaget”.

15. Du kan være et hundrede procent sikker på, at han har en toilettaske fra sin tid i militæret. Men der er på ingen måde plads til din makeup i den. 

16. Og det samme gælder de helt specielle og tilsyneladende unikke militær-underbukser. Når han møder en fellow army-gut, fremviser de begge lige deres underbukser, og den indforståethed vil du nok aldrig helt forstå.

17. Efter en uge i felten er han helt smadret og kan INGENTING. Han vil dog stadig lægge op til et knald. 

18. Han har ALTID en rygsæk med sig, uanset hvor han skal hen. Og den er ALTID fyldt med snacks i alle afskygninger. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.