single kvinde
Der er mange ting, du kun forstår, når du har været single længe. © Getty Images

18 ting, kun os, der har været single i årevis, forstår

Du har helt glemt, hvordan man får en kæreste. Er det noget med en seddel med ‘ja’, ‘nej’ eller ‘måske’?

1. januar 2022 af Sara Møller Christensen

1. Du udvikler nogle ret mærkelige vaner. Du er ikke sikker på, du nogensinde kan bo sammen med nogen igen, for du vil ikke indrømme, at du snakker til brødristeren og danser nøgen til Rasmus Seebach, mens du lægger festmakeup.

2. Du er ikke glad for at dele ting. Hvorfor dele en pizza, når man kan få hver sin? Det er bare dumt.

3. Efterhånden stopper folk helt med at spørge, hvordan det går med kærligheden og andre ligeså irriterende tingDe ved godt, at svaret altid er det samme.

4. Du har KUN ting i dit hjem, som du selv synes er flotte. 

5. Du oprettede optimistisk en datingprofil for et par år siden, men når du læser den nu, kan du slet ikke genkende den. Nybegynder-single-dig var en helt anden person end nutids-single-dig.

6. Du kan ikke huske, hvornår du sidst kyssede nogen, hvor det virkelig betød noget. Og endnu værre: Du kan sige lidt det samme om dit sexliv...

7. At gå i biografen eller på café alene skræmmer dig ikke. Der er ingen andre, der vil med ind og se ‘Magic Mike XXL’... igen? Så gør du det da bare selv!

8. Du har været nødt til at skifte singleveninder flere gange undervejs. Efterhånden som de finder kærester, er du nødt til at finde nye ligesindede at gå i byen med lørdag aften, mens alle andre er til parmiddag.

9. Du hader, når nogen spørger, hvornår du sidst havde en kæreste. Især i dating-sammenhæng. 

10. Det er virkelig, virkelig sjældent, du bruger dit komfur. Til gengæld er du en mester til at bestille takeaway og at lave den bedste skål skyr med mysli.

11. Dine veninder har foreslået de samme dates for dig op til flere gange. Men nej, du var ikke interesseret i underbo-Jørgen for tre år siden, og du er det ikke nu.

12. Du gider ikke spilde din tid på måske'ere. Nu har du klaret dig selv så længe, og det bliver der ikke lavet om på for en person, du semi-godt kan lide.

13. Faktisk har du lidt svært ved at forestille dig selv som sådan én, der har et forhold. Hvordan gør man? Du aner det ikke...

14. Du er virkelig god til solosex. Som i virkelig god. Der er teenagedrenge, der rører mindre ved sig selv, end du gør.

15. Du har set alle chick flicks i verden. Du har jo nul grund til at lade, som om du bedre kan lide action eller små indie-film.

16. Der findes ikke en datingtjeneste, du ikke har prøvet. Tinder, Teazr, Happn – been there done that.

17. Dine forholdsreferencer er ældgamle. Dine veninder kigger lidt mærkeligt på dig, når du prøver at byde ind med ‘at sådan gjorde Simon også altid’, for det er syv år siden, nogen overhovedet har set Simon.

18. Du har forestillet dig selv som alenemor. Og tanken skræmmer dig ikke, men du giver det lige fem år mere. Nu går det jo så godt.