19 ting på mænds datingprofiler, der PÅ INGEN MÅDE virker

Alle selfier taget på badeværelset skal slettes. Nu!

18. februar 2017 af Sara Møller Christensen

1. Babyfotos. Okay, så du var cute som barn, men hvad skal jeg bruge det til nu?

2. Fotos med babyer på, som ikke er dine egne. Note to self: Hvis et foto har brug for en forklaringstekst a la ‘Babyen er min nevø’, så vælg et andet foto.

3. Klicheer. At rejse er at leve. Og at bruge klicheer er lidt kedeligt. Vi er større fans af dine egne ord (ja, også selvom klicheen kommer fra selveste H.C.)

4. Emo-selfier. Eller endnu værre: Fire ens emo-selfier. Bare fordi du så duckfacet virke for en sød blondine, betyder det desværre ikke, at det kan udrette samme mirakler for dig, makker.

© iStock

5. Fotos, der tydeligvis er ti år gamle. Hey, den Roskilde-festival i 2006 var vi også til! Men har du slet ikke lavet noget fedt siden? Det er da lidt træls for dig.

6. At have solbriller på på samtlige fotos. Alle ved, at alle ser bedre ud med solbriller på. Men vi vil altså også gerne se dit (kønne?) ansigt.

7. At stå foran en eller anden fancy bil, som vi ikke aner noget om – og som ikke er din. Det ville sikkert virke, hvis du skulle imponere andre mænd, dog...

8. For mange gruppefotos. Man VED bare, at profilen ikke tilhører ham den lækre, der står i midten og smiler så sødt.

9. Skæve finurligheder (altså sætninger), der viser, hvor krøllet det organ, du kalder din hjerne, er. Vi sætter pris på kreativiteten, det gør vi virkelig. Men kunne du skrue bare 20 procent ned for den?

10. Alle forsøg på at skrive noget sexet. “Du ved jo, hvad de siger om mænd, der danser godt/har store fødder/har hænderne rigtigt skruet på?” Hvad? At de aldrig får nogen dates?

11. Rent blær. Okay, så du er god til et eller andet – tillykke! Men vi kan godt vente med at få at vide, hvor stor din lejlighed er, og hvor hurtigt du kan gennemføre en Ironman. I hvert fald til anden-tredje date...

12. Tonsvis af stavefejl. Det er ikke, fordi vi forventer, at du er Jussi Adler Olsen, men selv han får sikkert nogen til at læse korrektur på sine værker.

14. Fotos med andre kvinder. Det giver jo ingen mening. Ingen! Vil du bare gerne vise, at du kan omgås kvinder, uden at de løber skrigende væk eller?

15. At have hat eller kasket på på samtlige fotos. Vi tænker straks, at det er, fordi du ikke har noget hår, hvilket vi ikke har noget imod – men vi HAR noget imod, at du virker, som om du skammer dig over det.

16. At flexe musklerne, som var du med i Mr. Fitness 2017. Sådan har du vel heller ikke tænkt dig at sidde på vores første date. Åh, nej, har du?

17. Kropsfotos uden ansigt på. Er det, fordi det ville være nok for jer mænd med en god krop? For det er altså ikke helt nok for os kvinder...

© iStock

18. Fotos taget på badeværelset. Punktum.

19. At nævne din eks. “Jeg er lige kommet ud af et langt forhold,” gør ikke rigtigt noget for os. Men det er trods alt bedre end at bruge et foto fra jeres kæresteferie til Tenerife, hvor du bare lige har photoshoppet hende ud...


Vil du have sjove lister fra Woman direkte i din indbakke? Så skal du klikke her.