Kvinde smiler til mand
© iStock

4 tips til at møde Mr. Right i det virkelige liv (og ikke online)

Træt af Tinder?

3. september 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Har du fået nok af prik og beskedanmodninger på Facebook? Og er du træt af matches og swipes på Tinder? Internettet er spækket med muligheder for at møde søde mænd, men hvis du vil skifte sætningen “Jakob gav mig et supermatch på Tinder!” ud med noget lidt mere romantisk, kan det sagtens lade sig gøre – der er nemlig rig mulighed for at møde Mr. Right i det virkelige liv. Og vi hjælper dig!

Christiane Meulengracht, som er parterapeut, coach og sexolog, mener, at det ikke er svært at gå ud at møde folk. Hvis du selv synes, at det virker lidt grænseoverskridende, hjælper hun dig her med et par gode råd om, hvad du skal tænke over, når du begiver dig ud i datingjunglen i det virkelige liv.

1. Vær åben

Christiane tror på, at der er mange Mr. Right derude. “Det handler rigtig meget om, at vi tør åbne øjnene og ikke være fastlåste på perfekte eller særlige rammer, som han skal passe ind i. Tænk at møde én, der er helt anderledes end dig selv. Hvor forfriskende det er at få et helt andet syn på verden. Tænk at lære om, hvordan du også kan vokse og leve dit liv. Eller prioritere.”

2. Døm ikke dig selv

“Jo mere du dømmer dig selv, jo mere ender du også med at dømme andre,” fortæller Christiane. Så arbejd med dig selv, arbejd med tilgivelse, og arbejd med at blive din egen bedste ven og støtte. 

3. Tag afsted alene

Hvis du tager afsted til arrangementer, sport eller lignende alene, er du næsten nødt til at tale med fremmede – hvilket er godt! Du kan selvfølgelig også tage en veninde med. Men aftal, at det er fint at snakke og flirte med andre

4. Del ud af dig selv

Når du kommer i snak med en mand, så del ud af dig selv. “Jo mere vi deler ud af os selv, jo mere inviterer vi også til fortrolighed,” fortæller Christiane. Og del også ud af det, du måske ikke er super stolt af!

5 steder, du kan møde søde mænd

  • Meld dig ind i et klub med mange mænd. Du kan eksempelvis starte til en sportsgren som crossfit eller boksning. 
  • Deltag i fællesdage. Udnyt muligheden for at møde andre mennesker i boligforeningen, i vuggestuen, hvis du har et barn, eller til fællesspisning med dem fra dit træningscenter.
  • Meld dig som frivillig. Tjek ud, hvor de mangler frivillige i dit lokalområde. Det kan eksempelvis være i en sportsklub, til en byfest eller til et velgørenhedsprojekt. 
  • Deltag i festivaludvalget på din arbejdsplads eller på dit studie. Så er du i hvert fald garanteret at komme i snak med en masse festlige og sjove mænd.
  • Tag til koncert. God stemning, skøn musik, kolde bajere – og så vrimler det altså ofte med søde mænd til koncerter!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.