Sødt par på sommerdate
© iStock

7 anderledes sommerdates, som vil få dig kåret som årets bedste kæreste

Han siger nok ikke nej til guacamole, tacos, jordbær og tequila!

11. juni 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

Om sommeren er der mange muligheder for at lave noget sjovt og anderledes. Det gode vejr skal jo udnyttes, og kæresten skal da forkæles. Det er altid sjovt, når den ene har planlagt noget for den anden – alle bliver glade af en sød overraskelse! Er du dog lidt tom for idéer, kan du finde hjælpen her. Disse syv sommerdates kan inspirere dig til at gøre din kæreste rigtig glad en af de kommende sommerdage! 

1. Pluk-selv jordbær

Der findes muligvis intet bedre end søde, danske jordbær – eller det skulle da lige være, hvis du plukker dem selv! Invitér ham med på en pluk-selv tur, hvor I kan gå i solen, hygge jer og gnaske en masse lækre jordbær i jer. Her kan du få et overblik over hvorhenne i landet, det kan lade sig gøre. 

2. Glamping

Yes, du læste rigtigt. Glam og camping – bedre bliver det vist ikke? Sæt et telt op ude i haven eller længere væk, hvis I ønsker det. Fyld teltet med en masse pudder, tæpper, kold vin og jordbær dyppet i chokolade. I det gode sommervejr kan I jo sagtens også sidde udendørs længe og kigge på stjerner. Girlfriend of the year – ja, det bliver du i hvert fald.

3. Gin og tonic-smagning 

Vin- og ølsmagning bliver aldrig kedeligt, meeen den perfekte sommerdate kræver lidt mere kreativitet. Nyt, nyt, nyt! Køb nogle forskellige tonics og gins, og prøv jer frem. Lav eventuelt et skema, hvor I bedømmer dem allesammen, eller forsøger jer frem med en blindsmagning! Gin og tonic, solskin og kærlighed – så bliver det nærmest ikke bedre. Især ikke hvis stemningen bliver lidt lummer efter et par drinks. Yes, please

4. Mexikansk aften

Guacamole, tacos, festlige farver og tequila! Temaaften er en super idé til en date, hvor I bare skal grine og have det sjovt. Fyr op for en mexikansk playliste på Spotify, på med nogle sjove sombreros, og hyg jer med god mad og en stemning, som var I nede i varmen. Skal den have hele armen, kan du jo bestille en lille piñata med en lille præmie til vinderen!

5. Drive-in bio 

Den mest traditionelle date er nok at tage i biffen med sin kæreste. Det kan du altid gøre året rundt, men du kan ikke altid invitere ham i drive-in bio. Dette kræver selvfølgelig, at en af jer har en bil til rådighed. I kan jo selvfølgelig også bare sidde på græsset. 

Pak jer ind i en masse dyner, køb bland selv-slik – og gør hvad end I har lyst til. Endelig en biograf, hvor det er lovligt at snakke om filmen – under filmen! Hvis I altså overhovedet får set hele filmen i den lumre bil...

6. Drunch

Det er en fornøjelse at være lidt beruset med sin kæreste en lørdag aften efter et par gode glas vin under maden. Selvom det slet ikke skal være en hverdagsting, hvorfor så ikke være lidt beruset med ham til morgenmaden i weekenden i stedet? Du kan holde en drunk brunch for ham udenfor i det gode vejr! Så er morgenmaden pludselig meget sjovere, og det kan være, at den slutter af med en badetur, hvis du nu pakker det hele sammen, og gør det til en picnic. Drunchen kan selvfølgelig også være lige så hyggelig uden alkohol! 

7. Den store bagedyst

Jep, I skal dog ikke se det i fjerneren, men lave jeres egen! I skal begge to skrive tre desserter ned på tre stykker papir (men også tiden I vil have til at skulle bage desserterne) og blande dem sammen i en pose. 

I skiftes så til at trække en opskrift op fra posen, og til sidst sidder I med tre desserter hver. Det går så ud på, at I begge skal bage løs i køkkenet og fuldføre desserterne bedst muligt, inden for den nedskrevne tid. På den måde får I både en konkurrence ud af det, men det er også pivsjovt og lækkert med en masse kage – som I jo efter kan nyde sammen ude i solen! Husk, at det handler om at være taktisk, når I skriver desserterne og tiden ned – for du kan jo ende med at få din egen! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori