Det er typisk dig, når du er nyforelsket
© iStock

7 ting, du gør, når du er nyforelsket

Du er pludselig HELT vild med actionfilm

22. november 2016 af Redaktionen

Du er smaskforelsket, sommerfuglene flyver rundt i din mave, og du kan helt sikkert nikke genkendende til disse 7 scenarier, som sker for os alle, når vi er nyforelskede. 

Det er typisk dig, når du er nyforelsket...


... at nævne din udkårne i alle samtaler – også når det virkelig ikke er passende. “Ej, jeg er ked af, du er blevet fyret. På Mortens arbejde gør de det, at...”


... at lægge kysse-kramme-selfies efterfulgt af hjerter på Instagram og Facebook, selvom det er under et halvt år siden, du højlydt erklærede, de gav dig brækfornemmelser.


... at tage alle små quizzer og tests, der kan fortælle, om han er den eneste ene. Og snyde med svarene – bare for at være sikker.


... pludselig at indse, hvor genial en skuespiller Jean Claude Van Damme er. Godt nok sagde du, at du hadede actionfilm – men nu har I set hans film sammen, og de er faktisk vildt dybe!


... at komme til at kalde din ven/far/chef for skat, fordi du er vant til at sige skat i hver anden sætning.


... at sige nej til dessert. Det er første gang, det er sket siden 2006 – så selvom du normalt elsker dessert liiidt mere end de fleste, er der bare ikke plads i maven for alle de sommerfugle!


... at tænke, at der da i grunden er mange ligheder mellem dit hjertes udkårnes fysik og Ryan Reynolds'. Egentlig sjovt, at der aldrig er nogen, der har lagt mærke til det før.


Artiklen har tidligere været bragt i magasinet.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her

Læs mere fra samme kategori