Det er typisk dig, når du er nyforelsket
Pludselig er kamerarullen fyldt med 1000 billeder af dig og din udkårne.© Getty Images

7 ting, du gør, når du er nyforelsket

Du er pludselig HELT vild med actionfilm!

22. november 2016 af Redaktionen

1. Du nævner din udkårne i alle samtaler. Også når det virkelig ikke er passende. “Ej, jeg er ked af, du er blevet fyret. På Mortens arbejde gør de det, at...”

2. Du lægger utrolig mange kysse-kramme-selfies op de sociale medier. Efterfulgt af tonsvis af hjerte-emojis, selvom det er under et halvt år siden, du højlydt erklærede, de gav dig brækfornemmelser.

3. Du tager alle små quizzer og tests, der kan kobles til ham. Du bliver jo nødt til at vide, om han er den eneste ene. Og snyde med svarene – bare for at være sikker.

4. Du kan ikke lade være at tænke, at der da i grunden er mange ligheder mellem dit hjertes udkårnes fysik og Ryan Goslings. Egentlig sjovt, at der aldrig er nogen, der har lagt mærke til det før.

5. Du kommer til at kalde din ven/far/chef for skat. Du er blevet så vant til at sige skat i hver anden sætning.

6. Du siger nej til dessert. Det er første gang, det er sket siden 2009 – så selvom du normalt elsker dessert liiidt mere end de fleste, er der bare ikke plads i maven for alle de sommerfugle!

7. Du indser pludselig, hvor genial en skuespiller Jean Claude Van Damme er. Godt nok sagde du, at du hadede actionfilm – men nu har I set hans film sammen, og de er faktisk vildt dybe!

Artiklen har tidligere været bragt i magasinet.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her