© iStock

8 små ting, mænd finder uimodståelige hos kvinder

Selv de mindste ting kan forvandle dig til en gudinde i hans øjne

20. juni 2015 af Marianne Fischer

Din mystik

Undersøgelser peger på, at vi tiltrækkes af dem, vi ikke helt kan regne ud. Han vil have sværere ved at glemme dig, hvis du ikke afslører for meget om dig selv for hurtigt.

 

Din Latter

Vi mener ikke det lille smil eller diskrete grin, men den latter, du mærker helt nede i maven, når tårerne driller, og du glemmer, hvor du er. Når du tør brøle igennem, signalerer du nemlig, at du nyder livet og ikke holder dig tilbage. Og det har han svært ved at modstå.

Læs også: Mænd afslører: 10 mænds bedste scoretricks

 

Din selvsikkerhed

En duknakket og usikker kvinde virker mindre tiltrækkende i de flestes øjne. Mænd vil have kvinder, der tror på sig selv. Så drop usikkerheden og rank ryggen, så vil han kigge langt efter dig.

 

Dit hår

For mange mænd er håret symbol på femininitet, og af samme grund elsker han, når du leger med dit hår.

 

En bar skulder

Helst ikke med vilje.

 

Gøre nar

Kan du drille ham på en kærlig måde uden at nedgøre ham, får du også et stort plus i bogen hos de fleste mænd.

 

I søvne

Hvis du putter dig ind til ham, når I sover, vil han heller ikke kunne modstå dig. Han vil gerne beskytte dig, og giver du ham lov, får han den bedste følelse.

 

No drama

Indrømmet – vi kvinder kan have tendens til at være lidt (over)dramatiske. Men hvis du vil have status som den gudinde (som du jo er) i hans liv, så kommer du ikke langt med drama. Mænd tiltrækkes ikke af problemer og hysteri, men derimod af afslappede kvinder, der er nemme at omgås.