8 ting, mænd gerne vil høre

Her er otte ting, mænd aldrig bliver trætte af at høre

14. december 2015 af Cecilie Engholm Skov

‘Hvor ser du godt ud i dag’

Selv om de færreste mænd vil indrømme det, så er de ofte lige så forfængelige som vi kvinder. Du kan virkelig redde en mands dag, når du fortæller ham, hvor lækker du synes, han er.

‘Mine venner elsker dig’ 

Styrk hans selvtillid ved at fortælle ham, hvor meget dine venner elsker ham. Så sørger du også for, at stemningen er mere afslappet, næste gang han skal møde dem, da han ikke vil tænke så meget over, hvordan de opfatter ham.

‘Hvor er du stærk’

Sig det til ham, og han vil straks føle sig mere mandig. Hvis du er heldig, kan du måske lokke ham til at bære dig hjem, næste gang du har taget liiidt for høje stiletter på i byen.

Læs også: Mænd: “Her er det bedste kompliment, du kan give mig”

‘Jeg har brug for hjælp’

Det er ikke, fordi du skal sige, at du ikke kan leve uden ham, men mænd kan rigtig godt lide at føle, at du har brug for deres hjælp. Så tøv ikke med at kalde på din mand, hvis du har problemer med at få syltetøjsglasset op. Han vil helt sikkert hjælpe!

‘Jeg tror på, at du kan’

Selv den mest selvsikre mand, kan tvivle på sig selv en gang imellem. Vis, at du bakker ham op, og få ham til at tro på sig selv.

‘Hvad synes du’

De fleste mænd sætter pris på, at du spørger, hvad han synes. Det viser, at du værdsætter hans meninger og holdninger, og at du ikke træffer store beslutninger uden at indblande ham

Læs også: Mænd: "Sådan har jeg det, når du flirter med mig"

‘Du har ret’

Lad os lige være ærlige en gang. Hvis der er tre ord, vi kvinder ELSKER at høre, er det: ‘Du har ret.’ Men husk at tænke på, at en mand har lige så meget brug for at høre sætningen, som du har. Lad ham for en gangs skyld få sin vilje.

‘Jeg er stolt af dig’

Når din kæreste har opnået noget, du ved, han har lagt kræfter i, så husk at fortælle ham, hvor stolt det har gjort dig. Det vil få ham til at vokse et par centimeter i højden.