Dating | Mænd er bange for at score kvinder
© iStock

9 ærlige mænd: “Så skræmmende er I kvinder, når vi prøver at score jer”

Nå, så det er DERFOR, han ikke hilser på dig i byen...

18. januar 2018 af Redaktionen

Det skyldes ikke altid manglende vilje, hvis han ikke siger hej til dig i byen. Vi independent women kan nemlig godt være lidt skræmmende... Faktisk har 40 procent i en af Womans undersøgelser sagt, at de har svært ved at henvende sig til kvinder i byen – og 72 procent har helt undladt at henvende sig til en kvinde, fordi hun var lækker!

Herunder har de ærlige mænd forklaret, hvad der virker skræmmende ved os kvinder, når de prøver at score os. 


“Jeg skal have en del at drikke, før jeg tør tale med en flot kvinde i byen. Jeg ved aldrig, hvad jeg skal sige – især ikke, når der er høj musik. Så står man dér og ser dum ud.”

– Stefan


“I er skræmmende i flok! I er meget indforstå­ede og ‘beskytter’ nærmest hinanden.”

– Jon 


“Selvom vi går rundt og siger, at kvinder gerne må vise initiativ, så kan det alligevel være ret så overvældende, hvis hun er meget på. De der meget seksuelle kvinder kan være svære for mig at kapere.”

– Troels


“Der er ingen federe følelse, end når jeg endelig har opbygget mod til at sige noget til en smuk kvinde i byen, og hun så smiler og svarer. Især hvis mine venner ser det. Jeg har satset alt – og vundet.”

– Mathias 


“Det er svært at snakke med jer i byen, for jeg føler mig hurtigt akavet og er bange for at blive afvist. Det er svært at finde et godt tidspunkt, når I altid er sammen med jeres veninder. Det bliver bestemt ikke nemmere, når jeg hører historier fra mine egne veninder, som grinende fortæller om de platte åbnings­replikker, mænd forsøgte på dem i byen. Jeg vil jo ikke være en douche.”

– Morten


“Når I har fået for meget at drikke og selv­tilliden er lidt for stor, så er I frembrusende... og virkelig skræmmende!”

– Michael 


“Hvis jeg skal give jer kvinder et ærligt råd, så vær lidt imødekommende, når en mand en sjælden gang finder modet til at henvende sig til jer. Han er langt ude af sin tryghedszone, og han er også et menneske. Så drop lige den snobbede attitude, og sig pænt nej tak, hvis du ikke er interesseret.”

– Malthe


“Når I er stadset op og ligner helt uopnåelige mål, så tror jeg slet ikke, I selv er klar over, hvilken magt I har.”

– Martin


“Hvis I ser virkelig godt ud, så tør jeg ikke sige noget til jer, selvom jeg gerne ville.”

– Nicolai 

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman og skrevet af Maria Denise Christoffersen.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.