Phoebe dater to mænd i Friends
© Warner Bros, Friends

9 ting, du kender lidt for godt, hvis du har datet flere på én gang

Du skal huske, hvem du fortalte hvad. “Jensens Bøfhus, siger du? Jamen, jeg er jo vegetar… Nå, det har jeg ikke fortalt (dig)?”

12. marts 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Du skal holde styr på hver deres historie, hvor de kommer fra, hvor de bor nu, hvilket job de har – og drømmer om at få! – og hvilket hold i fodbold, de holder med. ‘Så han drømmer altså om at blive advokat… Åh, eller var det ham, som ville være journalist? Ej, det var da kok! Eller kendte han bare én, som var med i Masterchef? Damn!’

2. Din tid med fulde-snaps er forbi. Nope, niks og et helt klart og tydeligt nej. Jo flere mojitos og små sure shots, du indtager, jo dårligere bliver din evne altså til at kende forskel på Anders og Mortens navne på Snappen… Hvilket i stedet går ud over din snaphistorie, som hver lørdag nat bliver pænt lang.

3. Dine veninder kan sleeeet ikke holde styr på alle dine dates. Og derfor har I fundet geniale (synes I selv) kodenavne for hver og én, som gør dem lidt lettere at huske fra hinanden: “Lasagne-fyren og jeg spiste sushi i går, og ham fra Odense har inviteret mig en tur til Malmø!”

4. Du skal huske, hvem du fortalte hvad.Jensens Bøfhus, siger du? Jamen, jeg er jo vegetar… Nå, det har jeg ikke fortalt (dig)? Åh, jamen det var nok min mor, jeg snakkede med det om så…”

5. Selvom han sikkert også dater andre, behøver han jo ikke vide det samme om dig… Så du har altid en dækhistorie eller 100 klar i baghovedet om, hvorfor du ikke kan mødes med din date nummer ét, når du egentlig er sammen med date nummer to. 

6. Du har fundet ud af, at du for Guds skyld SKAL sige det rigtige navn i sengen!

7. Du har brug for en strategisk plan for, hvor du kan tage på date med hvem – og spontanitet er også p.t. sat på stand-by for dit vedkommende. For du vågner nogle gange koldsvedende op om natten, når du har mareridt om, hvor akavet situationen ville blive, hvis Joakim overraskede dig med en middag på dén cafe, hvor Nikolaj arbejder…

8. Din telefon beholder du i lommen, når du ses med en date. Og dine veninder ved på den måde, at du er travlt beskæftiget, når din Facebook Messenger status viser “Aktiv for 4 timer siden” – hvilket ellers IKKE ligner dig, som normalt tjekker din telefon hvert tredje minut.

Læs også: Læs også: Sådan skjuler du nemt, at du er aktiv på Messenger

9. Du opdager, hvor få dage i ugen der i virkeligheden er, når du drikker kaffe med Peter mandag eftermiddag, smutter i træningscenteret med Lasse om onsdagen, og mødes med Daniel over en øl lørdag aften.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.