fjollet kvinde
© Getty Images

9 ting, du skal vide, hvis du dater en kvinde, der ikke føler sig heeeelt voksen endnu

HVEM KOMMER FØRST OP I DÆMONEN?!

15. juli 2021 af Maria Greve

1. “Kommer du hjem til mig på lørdag? Så laver jeg en lækker hjemmelavet middag til os”. I virkeligheden kan du glæde dig til cup noodles, frikadeller fra frost og færdigsnittet salat. Mmmhhh….

2. Overvej det grundigt, inden du slår hende hjem i Ludo. Du kan nemlig være sikker på, at hun surmuler værre end en syv-årig, der ikke fik den nyeste Barbie i julegave, når hun taber i brætspil.

3. ”Øh, er du mon på vej?” Den sætning kommer du til at sms’e til hende mere end én gang. Hendes kalendersystem består nemlig af at skrible aftaler ned på en post-it, som hun opbevarer i sin jakkelomme og så glemmer at kigge på igen.

4. Hendes mobil ringer, hun samler den op, udstøder et skrig, kaster mobilen fra sig og gemmer sig bag en dør. Så er det med al sandsynlighed enten hendes bankrådgiver, tandlæge eller forsikringsmand, der igen-igen prøver at få fat i hende.

5. Det er mandag aften, og du tror, I skal slænge jer på sofaen med en god film. Tro om igen. Hun er ligeglad med, hvilken ugedag det er – hver dag er en mulig gå-i-byen-og-drik-shots-til-du-segner-dag.

6. Titanic kunne ikke styre uden om et isbjerg, og det ville hundrede procent også smadre direkte ind i det kæmpe bjerg af opvask, der altid er i hendes køkken. For selvom hun har boet for sig selv i flere år, kan det stadig overraske hende, at der ikke kommer nogen og fikser det.

7. Du behøver ikke invitere hende på d’Angleterre for at imponere hende. Hun vil elske en date, hvor I løber på skøjter, spiller billiard på et brunt værtshus eller kører i Dæmonen i Tivoli.

8. Klokken er 19.07, og I har ikke spist. Heldigvis er du en glimrende kok og tænker, du sagtens kan bakse noget sammen med det, hun har i køleskabet. Og man kan da godt kreere Michelin-mad med to æg, halvanden pakke smør, fire dåser Pepsi Max og et halvt løg, ik?

9. Hun er virkeligt god til at skrive søde sedler til dig. Naturligvis er kærlighedserklæringen skrevet enten med glimmer-tusch eller rystepen.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.