Afsløring: Sådan flirter han med dig i byen

Ni mænd løfter sløret for deres flirterier

10. november 2015 af Marianne Gay

Flirten giver et kick

“Flirt er klart tovejs – ellers fungerer det slet ikke. Jeg flirter gerne, hvis muligheden byder sig – det kan jeg hurtigt mærke. Ofte er det bare et blik eller et smil. Det giver et kick at flirte. Det er jo et spil, begge parter spiller, og ingen ved, hvordan det ender. Jeg flirter ikke på samme måde, når jeg har kæreste. Når jeg ved, at hun venter derhjemme, har jeg ikke samme behov for at flirte.”

Johan, 23 år

Øvelse gør mester

“Jeg flirter meget, og jeg kan godt finde på at flirte for flirtens skyld. Der er en udfordring i at finde ud af, hvordan du får netop hende til at føle sig som den dejligste dame i rummet. Jeg har ikke nogen særlig teknik, men snarere en kombination af blikke, smil og komplimenter. Øvelse gør mester, og alle kan blive gode til at flirte, hvis de bare gad prøve. Faktisk kunne mange kvinder godt blive bedre til det. Jeg kan ikke stå for en kvinde, der flirter med mig.”

Mads, 25 år

Læs også: Mænd afslører: “Hun scorede mig - og jeg elskede det”

Ingen opskrift

“Der er vel ikke nogen opskrift på flirt. Jeg har i hvert fald ikke en fast metode. Flirt er bedst, når det falder naturligt. Når et smil udvikler sig til en samtale. Jeg tror, at flirt ligger naturligt til os, og tit gør vi det uden at opdage det. Vi gør det, fordi vi har behov for social kontakt. Og så er det jo sjovt. Usikkerheden er pirrende. Jeg ved ikke, om du kan være god til at flirte. Du er vel god, hvis det virker!”

Nicolai, 26 år

‘Du ser sød ud’

“Det er for kikset at give drinks og fyre scorereplikker af. Jeg prøver at falde i snak med hende den søde, og om muligt forsøger jeg at få flettet ind i samtalen, at jeg synes, hun ser sød ud. Jeg flirter ikke altid for at score. Og jeg flirter slet ikke, når jeg har en kæreste. Jeg synes, det er unfair at give andre indtryk af, at du er single, hvis du er i et forhold. Jeg ville heller ikke bryde mig om, hvis min kæreste råflirtede i byen.”

Kasper, 24 år

Læs også: Mænd afslører: “Det søger vi i en kæreste”

Scorereplikker bryder isen

“Selvfølgelig flirter jeg. Selv om kvinder i flok kan virke faretruende, og de ofte udsender en aura af: ‘Hold dig væk med de dumme scorereplikker’, er det vel ikke for sjov skyld, at de har taget pænt tøj og læbestift på inden byturen. De vil selvfølgelig gerne have lidt opmærksomhed, og jeg holder mig ikke tilbage for at give dem det. Med et blik og et smil kan du komme langt. Men faktisk har jeg også oplevet, at en scorereplik kan være med til at bryde isen og få hende til at smile, hvis du bare gør det tydeligt, at det er for sjov. Det ligger vel dybt i os, at vi gerne vil ses af andre.”

Jens, 29 år

Flirt er hårdt arbejde

“Jeg tror faktisk ikke, jeg er så god til at flirte, men jeg prøver. Jeg er nok lidt genert, så det bliver mest til smil. Flirt er vel dybest set et forsøg på at score på en snakkende måde. Men det er også hårdt arbejde, og nogle gange orker jeg det bare ikke.”

Søren, 25 år 

‘Gin og tonic?’

“Jeg flirter for at score. En af mine kammerater spurgte altid kvinder, om de ville have en gin og tonic. Hvis de svarede ja, måtte det være, fordi de kunne lide ham, fordi så få kvinder kan lide gin og tonic. Hvis de sagde nej, havde han ikke spildt penge på en drink, der ikke gav gevinst.”

Anders, 25 år

Læs også: Mænd afslører: “Det laver vi på mandeaftenen”

Flirt er hyggeligt

“Jeg flirter altid! Jeg har lært fidusen i at snakke med et smil om munden og et glimt i øjet. Jeg flirter med alle! Både hende den lækre ved bardisken og kassedamen i Fakta. Flirt er vel bare en hyggelig del af hverdagen. Jeg ser det ikke nødvendigvis som noget seksuelt eller romantisk. Snarere en måde at omgås på og gøre hinanden glade samtidig. Hvis flirteriet leder til mere, er det da bare en bonus, jeg ikke siger nej tak til.”

Theis, 30 år

Det du ikke siger

“Jeg flirter på forskellige måder for at få kontakt med kvinden. Ofte er det jo ikke det, du siger, men det, du ikke siger, der tæller. Der ligger en udfordring i flirten. Får du hende til sidst? Men en gang imellem flirter jeg bare for hyggens skyld. Vi har vel alle brug for at blive bekræftet. Og så er det altafgørende, at kvinden flirter igen. Jeg synes sagtens, du kan flirte, selv om du er i et forhold. Så længe du holder det ved flirten.”

Bo, 24 år

Vil du læse flere afsløringer fra mændene?

Bragt første gang i Woman nr. 100.