Par der er på date
Tag på en anderledes date i Aalborg. © Getty Images

7 gode date-steder i Aalborg, der sikrer, at daten bliver fantastisk

Ud med kaffedates – ind med brætspil og vinsmagning

5. april 2019 af Amalia Kristiansen

Hvis du har fået en sød fyr på krogen, så er det ikke altid det letteste at finde på gode idéer til sjove dates, og derfor er det nemt bare at ty til den velkendte (men måske lidt kedelige) kaffedate.

Selvom kaffen er godt selskab, så kan I med fordel tage den i følgeskab, mens I laver noget andet, for Aalborg har masser af interessante date-steder at byde på.

Vi har derfor samlet de syv allerbedste steder i Aalborg, som sikrer jer de perfekte rammer for en underholdende date. Så er det bare om at komme i gang med at få krydset alle datestederne af!

1. Kunstneriske på Kunsten

En anderledes date begynder på Kunsten, hvor I kan udforske den flotte og moderne kunst sammen. Det indbyder helt sikkert til nogle interessante samtaler, som I meget passende kan snakke om, når I går en tur i Kunstens skulpturpark.

Læs mere om kunsten her.

2. Konkurrencemindede på Dice and Drinks

Har du et konkurrencegen, der siger spar to, så er det helt klart oplagt at finde ud af, om din date er en god eller dårlig taber (for du vinder jo selvfølgelig).

Brætspilscaféen Dice and Drinks er dermed en ideel lokation til jer, for her er næsten uendelige spil at vælge imellem samtidig med at I kan nyde en god drink.

Læs mere om Dice and Drinks her. 

3. Vinsmagning på Duoro

Vi ved jo alle godt, at så snart procenterne kommer ind, så sænker vi paraderne. Hvis I kan kombinere det med søgt vin, så er det jo en fantastisk mulighed for at få nogle spændende samtaleemner på bordet.

På Duoro kan I nemlig smage på en masse dejlige vine, og hvis I bliver sultne tilbyder de også en skøn tapas, så I ikke går sultne hjem.

Læs mere om Duoro her. 

4. Tag på eventyr i Bøgeskoven i Aalborg Klatrepark

Hvis I har mod på at prøve grænser af, så er Aalborg Klatrepark en perfekt mulighed. Her skal I nemlig klatre på baner i træerne i op til 10-20 meters højde, så her finder du også hurtigt ud af, om din date er en rigtig Tarzan, som vi kender ham. 

Klatreparken er ideel til jer, hvis I er adrenalinjunkies, og I får med sikkerhed en date, som I sent vil glemme. 

Hvis I tør, kan I afslutte dagen med et Quick Jump, hvor der er frit fald fra 14 meters højde.

Læs mere om Aalborg Klatrepark her. 

5. Gåtur på Signalbakken

Tag en smuttur til signalbakken og pak en lækker picnic-kurv. Bakken giver anledning til en hyggelig gåtur, og I kan med fordel slå jer ned og nyde den gode udsig over Aalborg fra toppen.

Udover den smukke udsigt, så er der faktisk også en del historie i bakken, som I kan undersøge.

Læs mere om Signalbakken her. 

6. Lav tricks i Aalborg Cable Park

Hvem siger, at en date skal foregå til lands? Aalborg Cable Park byder nemlig på sjov underholdning til vands. Det er helt sikkert en anderledes date, men I vil huske den for noget sjovt, og så kan I jo konkurrere om, hvem der er bedst.

Kabelparken har også en tilhørende café, hvor I kan drikke en øl efter og snakke om oplevelsen. 

Læs mere om Aalborg Cable Park her. 

7. Tag på kajakkursus

Hvis I er vilde med vandaktiviteter, så er et kursus i havkajak en oplagt mulighed til jeres første date. 

Et kursus tager flere timer, men I skal også koncentrere jer om at blive bedre, så der ikke opstår pinlig tavshed mellem jer. 

Når I har lært at rocke kajakken, kan I snuppe en is på havnen efter og fortsætte daten der.

Læs mere om kajakkurser her. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori