© iStock

De 13 værste sms'er, du kan sende til en mand

“Vil du med i IKEA?”

30. juli 2015 af Sara Møller Christensen

1. “Vil du møde mine forældre?” 
Hvis han endnu ikke har haft fornøjelsen, er det måske ikke lige over en sms, du skal tage snakken. Alternativt kan du smide forslaget lidt mere diskret på bordet ved at skrive, at de kommer til byen i weekenden, og så kan du jo se, om han selv bider på.

2. “Hvor har du været?”
Det er de færreste mænd, der har det rigtigt godt med at føle sig overvåget. Hvis du ikke har hørt fra ham i noget tid, har han sikkert været ude og have det sjovt og samle ny energi, som han kan bruge sammen med dig.

3. “Ok.”
Det kan godt være, du vil spille lidt kostbar, men det her er ikke måden at gøre det på. Det er kun folk over 60 år, der må svare så kort – og det er kun fordi, de ikke så godt kan se knapperne.

4. “Der er noget, vi skal snakke om.”

Lad os bare være ærlige: Den snak handler aldrig om en ferie, I skal booke, eller hvilken pizza I skal have til aften. Lad være med at gøre ham helt nervøs og negativ på forhånd. Det bliver snakken ikke bedre af.

5. “Vil du med i IKEA?”
Skriv i stedet: “Har du lyst til köttbullar og softice?” Så er der i det mindste en chance for, han svarer.

6. “Det har bare været en virkelig lortedag, og jeg føler mig skuffet, svigtet og deprimeret.”
Det kan godt være, din veninde kan løse sådan en situation over en sms, men det kan en mand altså ikke. Han vil have lyst til at løse problemet for dig, men vil ikke ane, hvordan han skal gøre. Vent, til I sidder ansigt til ansigt.  

7. “???”
Lad for Guds skyld være med at være hende, der følger op på en ubesvaret besked med tre aggressive spørgsmålstegn (det gælder for øvrigt både mænd og andre levende væsner med adgang til en mobiltelefon).

8. “Ej, du gætter aldrig, hvad Tobias gjorde i går...” (sendt til Tobias)
Klassisk sms-fejl: Du sender sms'en til den person, den handler om. Tænk, før du trykker.

9. “;-D ;-D ;-D XOXO <3 :-)))))) ”
Så vilde er mænd ikke med emoticons. Hvis du er i tvivl: Drop halvdelen (mindst).

10. “... og så sagde Anne-Louise (du husker da godt, Anne-Louise, ikk'?), at det var mig, der skulle have haft holiday-dip med, men det giver ingen mening, for jeg kan ikke engang lide holiday-dip. Alle ved, at jeg er til dild. Hvilken slags kan du forresten lide? Og så svarede jeg...”
Lille huskeregel: En sms skal kunne læses i ét skærmbillede – ellers er den for lang.

 11. “Ved du godt, hvor dajlig du er?” (sendt kl. 3 om natten)

Hvis du har brug for at drikke en flaske vodka, før du kan få dig selv til at skrive en kærlighedserklæring, er det nok fordi, at hverken du eller han er klar til den.

12. ...
Du hader, når han ikke svarer på dine sms'er. Og du må endelig ikke tro, at mænd er anderledes. Desuden kan mænd godt lide, når en kvinde er fremme i skoene, så tøv ikke med at svare – eller skrive først.

13. *Indsæt nøgenbillede med ansigt på*
Vi behøver ikke uddybe, hvorfor det er en dårlig idé, vel?


Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.