Channing Tatum | Magic Mike XXL

De 7 hotteste scener med Channing Tatum, som får det til at kilde (alle de rigtige steder)

Stripper, badboy og svigermors drøm – Channing kan det hele

1. HELE traileren til Magic Mike XXL

Se den. Se den igen. Og så en gang til... Hvis alle mændene (men mest Channing, selvfølgelig) ikke kan få gang i safterne forneden, så ved vi ikke, hvad kan! 

Tatum er HOT som svedig håndværker, som sexet stripper og som badboy, der stjæler alle kvinders hjerter. Hvis du ikke har set opfølgeren til Magic Mike, så gør det NU!

2. Den sidste dans i Step Up

Channing Tatum og Jenna Dewan må have det sprødeste sex, for de er da absolut de sprødeste at kigge på! Det MÅ være den moderne udgave af Dirty Dancing!

Vi tabte vist alle vores hjerter til Tatum, da han afslørede sit dansetalent i filmen Step Up. Vi har flere gange fantaseret om, at vi havde den kvindelige hovedrolle – MEN den sexede kemi, der er mellem Channing og Jenna, kan nu også få vores hjerter til at galopere...

3. ‘Chill-outfit’ i She's the man

Kan I huske denne klassiker fra vores teenageår, som fik os til at indse, at Channing er vores kendiskæreste? Vi tabte pusten, da vi så ham i bar overkrop og grå, løse sweatpants (som på trods af den løse pasform alligevel afslører en seriøs bule). Vi knuselsker ALT ved Channing som hot collegefyr, og vi fnisede som de små teenagere, vi var, da vi så synet af den halvnøgne hunk.

Nå ja, det gør vi egentlig stadig, for HE'S THE MAN!

4. Solodans i Magic Mike

De grå, løse sweatpants er tilbage, og Channing Tatum er kun blevet endnu mere lækker siden hans unge dage i Shes' the man. Og meget mere end et par løse bukser, en undertrøje og en cap behøver Channing ikke – for hans evner på dansegulvet (og hans evner til at smide tøjet) er i en liga for sig! 

Vi forstår godt, at den tilbageholdende (og ret så sure) Brooke langsomt tør op og kaster beundrende og sultne blikke efter ‘Magic Mike’. Hun vil ha' et stykke med Channing – præcis ligesom alle os andre.

Hvem der bare kunne få lov til at være Jenna Dewan for en dag – hun bliver helt sikkert ikke snydt for en daglig lapdance...

5. Vold og kærlighed i Fighting

Channing Tatum, der slås i bar overkrop, får det til at kilde alle de rigtige steder. Det er, som om at den mand kan slippe afsted med hvad som helst – selv at være halvfarlig og voldelig! 

Så længe han bare gør det, mens han næsten ingen tøj har på, så smider vi gerne sex ... hov seks ... stjerner i hans retning. At han så tilmed slås for at vinde penge, så han kan stikke af med ‘pigen og det halve kongerige’, gør os kun endnu mere bløde i knæene! 

6. (Næsten) nøgenbadning i The Vow

Vi er så S.I.N.D.S.Y.G.T misundelige på Rachel McAdams, som er i nærkontakt med Channing Tatums våde og spændstige krop. Vi forstår godt, at hun lader sig lokke og smider tøjet for at tage i bølgen blå med den næsten nøgne Tatum! Og hvorfor hun ikke kan holde sig væk fra hans læber (og resten af hans krop), da de kommer hjem fra det lille eventyr.

Hey! Har I også bemærket, at Tatums boksershorts er gennemsigtige, når de bliver våde? Mmmmh...

7. Hede kys i regnvejret i Dear John

Kys i regnen kan bare et eller andet lækkert. Når det så bliver krydret med Tatum og hans markerede kæbeparti, der lidenskabeligt deler kys ud, så er det magisk! 

Se bare, hvordan hans stærke arme let bærer Amanda Seyfried og sænker hende ned i hans skød, mens regnen pisker ned.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.