article 20936
article 20936© woman.dk

Den ultimative dating-guide

Læs alle de fede tips til, hvordan du klarer dig på dating-scenen

22. december 2008 af Karina Kold

Singlelivet er skønt - super skønt. Du har kun dig selv at tænke på og tage hensyn til og du kan få det, ligesom du vil have det. Men derfor kan selv den mest single-elskende kvinde nu godt komme til at længes efter den store kærlighed nu og da?

Går du og drømmer om at møde den eneste ene? Men kan du slet ikke finde ham? Så kig med Womans ultimative dating-guide, hvor du får alle de fede fif til, hvordan du håndterer dating-scenen og finder din drømmemand.

1. Inden du dater

Det absolut sværeste ved at date er at finde den mand, der har potentialet til at blive din Mr. Right. Frygt ikke - han findes helt sikkert derude. Det handler "bare" om at finde ud af, hvad du leder efter og gå målrettet efter ham.

Du kan jo også vælge at gøre en af dine venner til din fremtidige kæreste - det har masser af fordele, at du kender ham så godt iforvejen.

Endelig kan du kaste dig ud på den pulserende dating-scene. Der findes et utal af steder, hvor du kan møde en passende mand nu om dage. For eksempel speeddating, singleferier og ikke mindst et hav af gode datingsider!

2. Kom gennem daten i fin stil

Når du har øjnet en kandidat til din date, går det store datingspil for alvor i gang. Men hvordan gør man egentlig? Hvor skal I gå hen? Og hvordan slipper du væk, hvis manden er sær og daten går helt galt?

Læs mere: Sådan får du en sikker og god date.

3. Dating og sex

Når daten er forbi, er det måske blevet tid til lidt lækker sex. Men når to mennesker med forskellige erfaringer og lyster hopper i kanen sammen, er der ikke nødvendigvis dømt succes. Du kan dog med et par simple tricks gøre manden til den perfekte superelsker for dig.
Læs mere: Sådan bliver du en superelsker.

Måske er du usikker på, om du egentlig har lyst til at rå-bolle efter første date. Så kan du faktisk få et ganske glimrende indtryk af, hvilken elsker din date er, bare ved at kysse ham?
Læs mere: Sådan giver du det perfekte kys.

Er manden ikke kæreste-potentiale? Vil du bare nøjes med et engangsknald? Så få de gode tips til, hvordan du kommer hel-skindet og fuld tilfredstillet gennem sådan et.
Læs mere: Få det fedeste one night stand.

4. Efter daten

Daten er overstået - og den gik godt. Men hvordan kommer du videre? Først er der sikkert den langtrukne og seje ventetid ved telefonen, mens du venter på hans næste move.
Læs mere: Sådan afkoder du hans signaler.