En gymnastikpige står på hænder på stranden
Én gang gymnast, altid gymnast! Kender du også de her ting?© Getty Images

18 geniale grunde til, at det er fedt at date en gymnastikpige

Hun husker fænomenalt godt

15. november 2018 af Freyja S. Anderberg

1. Hun har den mest ranke kropsholdning. Og du vil med garanti blive imponeret over at se, at den holdning altså ikke forsvinder, om hun så skulle få gips på begge ben. 

2. Hun kan lære dig at lave en salto. Og hvis ikke det lykkes, så er det kun, fordi DU ikke ejer motorisk sans. 

3. Hun har med garanti virkelig flotte ben! Og numsen sidder præcis hvor den skal i de stramme tights. 

4. Hun er altid velplejet og veltrimmet – også om vinteren. Til gengæld har hun nok både sår og blå mærker på benene, så de tager sig bare bedst ud i tights. 

5. Hun har ikke noget imod at gå i stramt tøj. Hun er vant til at bevæge sig rundt i (meget små) dragter, der sidder strammere end den latex-onesie, du engang havde på, da du spillede lygtepæl i folkeskolens teaterstykke. 

6. Du kan snildt tage hende med i alle de vildeste forlystelser. Og hun er helt sikkert også vildt god til øl-stafet, for hun bliver seriøst aldrig rundtosset. 

7. Hun er helt vildt smidig. Og hun er ikke bange for at vise dig, hvor smidig hun faktisk er. Ja, det kan blive lige så frækt, som det lyder.

8. Hun ELSKER virkelig hyggetøj, og hun har masser af det. Men hun kommer helt sikkert til at stjæle din hoodie alligevel. 

9. Hun er dedikeret og struktureret. Og hun skal nok nå både at få vasket hår, få lavet aftensmad, skrevet opgave, snakket med sin bedste veninde OG få set hendes yndlingsserie, inden hun skal i seng. 

10. Hun husker fænomentalt godt. Så hun glemmer hverken din fødselsdag med en sød fødselsdagshilsen eller den mærkelige diskussion, I havde sidste onsdag, takket være de mange indviklede koreografier hun har skulle huske i tidens løb. 

11. ... og derfor er hun rent faktisk også mega nice på et dansegulv. Så du skal altså for alvor kridte danseskoene, hvis du skal følge med hende. 

12. Hvis I mangler noget at tale om, kan du altid spørge ind til hendes sport. Men du bliver nok nødt til at stoppe hende igen, hvis du altså også vil have et ord indført.

13. Hun er modig. Måske er hun lidt for modig til tider. Hendes veninde synes nok ikke, at turen ned af den sorte off-pist skiløjpe var den allerbedste idé, når nu ingen af dem havde stået på ski før.

14. Hun er også god til at lære nye ting. Og kombineret med hendes fantastiske hukommelse vil du blive imponeret over, hvor hurtigt hun forstår reglerne i avancerede brætspil.

15. Det foregår altid indendørs, når hun skal til stævne. Så du kan sidde trygt og lunt og kigge på alle de flotte gymnastikpiger, der bevæger sig elegant og imponerende rundt. Hun bliver nødt til at slæbe dig ud derfra igen!

16. Hun giver aldrig op. Så hun skal nok selv få låget af syltetøjsglasset på den ene eller anden måde. No help needed der.

17. Hun er ikke sart. Hun skal nok hjælpe dig med at rense dine sår. Men hun vil nok synes, at du er en lille smule ynkelig, når du har the manflu

18Du vil ikke være i tvivl om, hvorvidt hun kan lide dig. Og hun har da i hvert fald slet ikke tid til at date andre samtidigt, så du er nok ret speciel.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.