Derfor er Tinder et fantastisk sted at lede efter din store kærlighed

Og det bedste af det hele? Han er kun et enkelt swipe væk

8. marts 2016 af Maria Jensen

"Har i nogle succes historier fra Tinder, som i vil dele? Her tænker jeg ikke på sex som en succes faktor, men på om i har fundet en person i blev glade for :) Gjorde hun noget anderledes end andre piger i har mødt på Tinder?

- Lina, 23 år

Tinder har efterhånden opnået en vis stjernestatus, når det kommer til dating, og den populære app kan nemt konkurrere med de forskellige online datingsider.

Men på hvadsynes.dk er er flere, der er i tvivl, om hvorvidt det egentlig kan bruges som en seriøs datingplatform, eller om det mest af alt henvender sig til dem, der søger en mindre seriøs type af forhold.

Du har sikkert selv været i tvivl om, hvad du egentlig laver på Tinder, når du modtager beskeder som: "hej frække" eller "hvis jeg siger Netflix and chill, hvad siger du så?", og det kan vi faktisk godt forstå.

Vi er rigtig nysgerrige efter at vide, om det faktisk kan lade sig gøre at finde mænd på Tinder, der leder efter et seriøst forhold.

Læs deres svar her

Brænder du inde med et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så spørg mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar samt læse andre kvinders spørgsmål.