Derfor falder du for ham

Læs guiden og lær fordelene og ulemperne ved din foretrukne type mand at kende

4. juni 2009 af Julie Schrøder Kristensen

Derfor falder du for ham


Ved du, hvad du søger efter i en mand? Og bliver du alligevel ved med at falde for den samme type gang på gang? Så læs Womans guide og bliv klogere på, hvad det i virkeligheden er for en mand, der matcher dine behov.
Den bløde mand


DEN BLØDE MAND

I har sikkert været gode venner inden I blev kærester, for den bløde mand er ikke typen, der kaster sig lige lukt i grams. Han er varsom, når det kommer til kærlighed, for han giver sig først hen, når han føler sig tilpas tryg, elsket og forstået. Han er typen, der er lige så god mod dyr, som han er mod mennesker. Han tror på ægte kærlighed, elsker romantiske film og drømmer om en stor og lykkelig familie.Derfor falder du for ham
Han ved hvad følelser er. Og han lytter altid til sine egne følelser, når han skal træffe vigtige beslutninger. Han kan se, hvornår du er ked af det og har lyst til at snakke, og han sætter gerne hele eftermiddagen af til at lytte til alle dine problemer - som han selvfølgelig også har konstruktive forslag til, hvordan du løser. Han forguder dig - ved hvad din livret er (og laver den til dig når du kommer hjem efter en hård dag på arbejde), hvad størrelse du bruger i undertøj og hvilken blomst, der er din favorit (han køber den, når du er ked af det, på Valentins Dag, på din fødselsdage og på alle jeres mærkedage). Og så kommer han utrolig godt ud af det med din mor. Han tænker altid på dit ve og vel, og tilsidesætter gerne sine egne ønsker og behov for at opfylde dine.

Derfor forlader du ham
Han græder sikkert mere i biografen, end du nogensinde har gjort! Og så har han en tendens til at tænke og føle en tand for meget, når du bare gerne vil have løsningen på et problem. Han er mest til blid sex, og nogle gange vil du bare gerne domineres og tages hårdt på køkkenbordet, mens I står og laver aftensmad (som han naturligvis altid gør sammen med dig). 

Og så er han altså bare ikke typen, der forsvarer dig med næverne eller verfer rivalerne til din gunst på diskoteket væk. Han har så meget fokus på dine behov, og er så sød og forstående, at du nogle gange får lyst til at nive ham hårdt i armen, for at få lidt vildskab frem i ham.

Dit største problem er, at du savner noget vildskab i din mand. Du savner at leve lidt på kanten, du savner spontanitet, uforudsigelighed og hård og primitiv sex.

Læs her, hvordan du ændrer din kæreste

Den intellektuelle mand


DEN INTELLEKTUELLE MAND

Den intellektuelle mand, finder du typisk på eller i nærheden af store uddannelsessteder. Han er politisk engageret, læser avis og kan for det meste ret godt lide at høre sig selv tale. Han er overbevist om, at han er sat på denne jord, for at gøre en forskel og drømmer om et job, hvor alle hans meninger og tanker bliver udbredt til resten af verden. Måske genopfinder han den dybe tallerken?Derfor falder du for ham
I to vil med garanti få kloge børn, der får topkarakterer i skolen. Den intellektuelle mand, ved hvad der rører sig i resten af verden, og han er ikke bleg for at fortælle dig alt om politik. Også uden du spørger. Han er typen, der er god til at falde i snak med dine venner, for han har altid noget på hjerte. Du kan med sindsro lade ham mingelere til fødselsdage og familiefester, for han er veltalende og de øvrige gæster vil som regel blive bjergtaget af hans enorme viden (på samme måde, som du selv blev det!). Din familie og venner vil sikkert også fortælle dig ofte, at du har skudt papegøjen. Han melder sig desuden frivilligt til at skrive alle dine skoleopgaver og så elsker han en rask diskussion, som tit munder ud i en ordentlig omgang hed sex.

Derfor forlader du ham
Han banker dig sønder og sammen i Trivial Pursuit. Du har svært ved at få et ord indført - både derhjemme, og når I er i byen. Han er svær at argumentere imod, for han vil altid mene, at han har ret. Han kan virke en anelse verdenfjern, fordi han tager hele verdens problemer på sine skuldre. Og så kan du glemme alt om at sidde i sofaen med slik og popcorn til en god romantisk komedie sammen med ham. 

Han vil nemlig hellere se Deadline på DR2 eller læse gårsdagens Information. Den intellektuelle mand er hverken specielt blød, eller specielt macho - men han er temmelig svær at få i tale, når det gælder kærlighed og parforhold. Og så er der en reel fare for, at du kommer til at kede dig gevaldigt. Han er nemlig ikke typen, der strør om sig med sjove bemærkninger.

Dit største problem er, at du føler dig utilstrækkelig og overset, fordi din partner nærmest kører over dig som en damptromle, når I skændes. Du kan aldrig få et ord indført, og din partner ved slet ikke, hvordan man lytter.

Læs her, hvordan du bliver verdensmester i det gode skænderi

Machomanden


MACHOMANDEN

Machomanden har som regel ikke verdens længste uddannelse bag sig - han foretrækker nemlig at bruge sin krop og sin råstyrke, fremfor sit hoved! Machomanden elsker at hænge ud med sine venner, dyrke sport, der har med nærkontakt at gøre, og har hang til biler, motorcykler og fadøl. Han kalder sig selv en rigtig mand, og har sikkert også et par tatoveringer på overarmen og en læderjakke i entreen.


Derfor falder du for ham
Han oser bare af mand! Han er garanten for rå sex, masser af fart og spændstige muskler. Han elsker, når du duller dig op med stram kjole og hæle, og han får dig til at føle dig som en rigtig kvinde. Han passer på dig, når I går ud sammen, og han er ikke bange for at gøre sine rivaler opmærksom på, at du er hans. Og han viser det selvfølgelig ved, at have armen om dit liv, når i er i byen. Machomanden er den selvsikre type, der ikke er bleg for at gøre opmærksom på sin tilstedeværelse. Han er ærekær og drømmer om en sexet kvinde, der skal være mor til en håndfuld drenge, som han kan lære lidt om foldbold, biler og bajere.

Derfor forlader du ham
Han er ikke til at presse en tåre ud af! Han er i meget dårlig kontakt med sine egne følelser, og ender tit med at udvandre, hvis I skændes. Han forstår dybest set ikke kvinder, og han kommer heller aldrig rigtig til det. Glem alt om romantiske rødvins-middage og ture i teatret. Din mand er nemlig på stadion, og kommer hjem med et blåtøje og en ordentlig bøhmand på. Og det er dig, der skal sætte plaster på, lægge ham i seng og stå klar med rundstykker når han vågner.

Dit største problem med machomanden er, at han har tendens til at blive jaloux og besidderisk. Også i en sådan grad, at du til tider kan føle dig kvalt.

Læs her, hvordan du lærer at tackle han jalousi

Drengerøven


DRENGERØVEN

Der er sjov og spas i gadedrengen - og altid fart over feltet! Hans mor er overbevist om, at han lider af ADHD, mens hans far er stolt over at have fået en rigtig dreng. Drengerøven er lettest at støve op på gaden, hvor han står på skateboard eller laver parkour (den der mystiske sport, hvor man tager benene på nakken, og løber op ad mure og hen over biler), men han er også temmelig nem at opspore på byens diskoteker. Det er ham der går rundt med et smørret smil på læben og et glimt i øjet.

Derfor falder du for ham
Han er simpelthen ikke til at stå for! Han kan charmere trussen af dig, før du når at fortælle ham, hvad du hedder, og så fyrer han jokes af i en lind strøm. Du ved, når du ser hans smørrede grin og hans glimt i øjet, at der er masser af sjov og eksperimenterende sex gemt i ham. Og du har jo altid fået at vide, at du er smukkest når du griner. Det får han dig til! Du kommer aldrig til at kede dig i selskab med drengerøven! Og det gør din familie og dine venner heller ikke. Han er nemlig meget socialt anlagt, og elsker at gå i byen og i biografen. Han elsker et liv på kanten, og du elsker alle de udfordringer han bringer ind i dit liv.

Derfor forlader du ham
Han har virkelig svært ved at tage livet - og jeres parfohold - alvorligt. Også selv om I har været kærester meget længe. Han har desværre også en tendens til at prioritere videoaftner og byturene højest i selskab med kammeraterne, og glemmer helt, at du måske har brug for lidt romantik, nærhed og nærvær. Han stikker oftest halen mellem benene, hvis du konfronterer ham med noget, du synes er urimeligt. Han synes nemlig, livet er meget bedre, hvis han kan grine lidt af det hele.

Dit største problem med drengerøven er, at han er svær at få i tale. Du vil så gerne nå ind bag smørrede smil og charmerende glimt i øjet.

Læs her, hvordan du får ham til at åbne op

Ligner din kæreste i virkeligheden din far? Find ud af, hvordan din far påvirker dit kærlighedsliv i Woman nr. 130