To veninder
Din veninde kender dig bedst. © Getty Images

Derfor skal du lade din veninde overtage alle beslutninger vedrørende dit datingliv

Hun vil dig det bedste!

8. august 2022 af Sara Møller Christensen

‘Hvad er der galt med mig?’ er et spørgsmål, som alle vi singler har stillet os selv, når vi har været på nok kiksede dates og har kæmpet os igennem tilpas mange akavede Tinder-samtaler.

Og tro os, det er helt sikkert ikke noget galt med dig – men der kan måske være noget galt med de beslutninger, du træffer i jagten på en kæreste... Måske er det på tide at tilkalde specialstyrkerne i form af en veninde, der på bedste ‘Monica og Rachel-manér’ i en periode får lov at styre dit datingliv. Der er nemlig flere grunde til, at hun vil være god til det. 

1. Hun vil ikke afvise potentielle dates på grund af fjollede småting

Mange af os singler kan være lidt kræsne, når det kommer til dates – og nogle gange liiidt for kræsne. For eksempel kan vi nogle gange have tendens til at swipe til vestre på Tinder på grund af et par solbriller, vi ikke kan lide, men når din veninde skal vælge for dig, vil hun lægge vægt på de ting, der rent faktisk betyder noget – som humor, værdier og ambitioner (og nej, ikke sko).

2. Hun kender dig ud og ind og kan også se, hvordan du virker udefra

Det kan godt være, du ser dig selv som en lidt afslappet, hippieagtig Phoebe-type – mens din veninde er helt klar over, at du i virkeligheden er den vildeste perfektionist. Indsigten om din perfektionisme kan hun bruge til at lede efter et match til dig, som er meget mere rigtig end det, du selv ville vælge. 

Par på date
Lad din veninde matche dig med en person, der passer til dig. © Getty Images

3. Hun vil dig det bedste 

Når hun sætter dig op på en date, kan du derfor være helt sikker på, at hun gør det, fordi hun tror på, at du vil passe godt sammen med den anden person, og at I vil få en hyggelig aften.

4. Hun vil ikke lade dig gå med en tilfældig (og lad os være ærlige: ret skod) person hjem kl. 5 

Hun ved, at du har fortjent bedre, selv når du ikke selv kan se det. På den måde redder hun dig fra akavede engangsknald, der (næsten) vil give dig lyst til at gå i cølibat.

6. Vigtigst af alt: Hun vil sørge for, der rent faktisk sker noget! 

Som skeptisk single er det fristende at trække sig helt fra datingmarkedet, fordi det er lettere og langt mindre skuffende bare at lade være. Men på den måde møder du jo aldrig nogen! Så måske du skulle overveje at lade din veninde give dig det lille skub, som det kribler så voldsomt i hendes Tinder-swipende fingre for at få lov til.