Rachel og Monica

Derfor skal du lade din veninde overtage alle beslutninger vedrørende dit datingliv

Hun kan kun være bedre til det end Monica (og dig)

19. november 2016 af Sara Møller Christensen

‘Hvad er der galt med mig?’ er et spørgsmål, som alle vi singler har stillet os selv, når vi har været på nok kiksede dates og har kæmpet os igennem tilpas mange akavede Tinder-samtaler.

Og tro os, det er helt sikkert ikke noget galt med dig – men der kan måske være noget galt med de beslutninger, du træffer i jagten på en kæreste...

Måske er det på tide at tilkalde specialstyrkerne i form af en veninde, der på bedste ‘Monica og Rachel-manér’ i en periode får lov at styre dit datingliv. Der er nemlig flere grunde til, at hun vil være god til det:

1. Hun vil ikke afvise gode mænd på grund af fjollede småting. Mange af os singler er lidt for kræsne, når det kommer til mænd – og vi er det desværre ikke altid med de rigtige ting. For eksempel vil vi med glæde swipe til vestre på Tinder på grund af et par solbriller, vi ikke kan lide, men når din veninde skal vælge for dig, vil hun lægge vægt på de ting, der rent faktisk betyder noget – som humor, værdier og ambitioner (og nej, ikke sko).

2. Hun kender dig ud og ind og kan også se, hvordan du virker udefra. Det kan godt være, du ser dig selv som en lidt afslappet, hippieagtig Phoebe-type – mens din veninde er helt klar over, at du i virkeligheden er den vildeste perfektionist. Den indsigt kan hun bruge til at lede efter en mand til dig, som er meget mere rigtig end ham, du selv ville vælge.

3. Hun vil dig det bedste. Når hun sætter dig op på en date, kan du derfor være helt sikker på, at hun gør det, fordi hun tror på, at du vil passe godt sammen med manden, og at I vil få en hyggelig aften.

4. Hun vil ikke lade dig gå med en tilfældig (og lad os være ærlige: ret skod) mand hjem kl. 5. Hun ved, at du har fortjent bedre, selv når du ikke selv kan se det. På den måde redder hun dig fra akavede engangsknald, der (næsten) vil give dig lyst til at gå i cølibat.

6. Vigtigst af alt: Hun vil sørge for, der rent faktisk sker noget! Som skeptisk single er det fristende at trække sig helt fra datingmarkedet, fordi det er lettere og langt mindre skuffende bare at lade være. Men på den måde møder du jo aldrig nogen, vel? Så måske du skulle overveje at lade din veninde give dig det lille skub, som det kribler så voldsomt i hendes Tinder-swipende fingre for at få lov til. 

PS. En drengeven kan i den grad også bruges, hvis du vil have flere dates. Her kan du læse om, hvad der skete, da Kathrine fra Woman lod sin ven overtage hendes Tinderprofil.

Klik her, hvis du vil have flere tips til dit datingliv – og artikler om venskab. 

Læs mere fra samme kategori