© iStock

Det er slet ikke så svært at finde kærligheden

Hvis man altså skal tro det her

23. februar 2016 af Maria Jensen

“Kommer kærligheden altid, når man mindst venter det? Jeg er 22 og har aldrig haft en kæreste, og det er jeg godt og grundig træt af! Hver gang jeg kommer et nyt sted hen, f.eks starter på nyt studie, tænker jeg "gad vide om jeg finder kærligheden her?" Jeg prøver at slå hjernen fra og ikke tænke over det, men det er svært!”

- Anonym, 22 år

"Bare rolig. Kærligheden kommer til dig, når du mindst venter det!" Det er helt sikkert en af de kærlighedsflosker, du har måtte høre igen og igen fra veninder, forældre, bedteforældre – ja, i virkeligheden alle mennesker i dit liv, som selv er i et fast forhold. Det er uden tvivl virkelig dejligt at vide, at de vil dig de bedste, men vi må ærligt talt erkende, at vi er lidt skeptiske overfor ideen om bare at læne sig tilbage, og vente på at prinsen på den hvide hest falder på knæ af sig selv. En af vores læsere har det givetvis på samme måde, fordi hun har spurgt mændene, om de mener, at man finder kærligheden, hvis man stopper med at lede. 

Læs hvad mændene svarede her

Brænder du inde med et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så spørg mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar samt læse andre kvinders spørgsmål. 

Læs mere fra samme kategori