Det er typisk ham...

Det går gennem en mands hoved, når han tjekker en sød pige ud på Facebook

5. december 2014 af Søren McGuire

DET ER TYPISK HAM...
-NÅR HAN SNAGER EN SØD KVINDES FACEBOOK

...at undre sig over ham den høje, mørke latinotype, hun står og hænger op ad på alle billederne fra "Club LaSanta med tøserne, juli 2014"-mappen. Hvem er han? Hendes fitnesstræner? Var det seriøst? Er de stadig sammen? Kan han mon andet end at være pæn? Skifte en pakning i hendes vandhane og sætte hendes reoler op? Holde hendes hår, når hun ørler? Er det bare hendes fætter? Det er sgu sikkert bare hendes fætter.

...at komme til at trykke "like" på billedet af hende i bikini, fordi han kom til at nyse med hånden på musen.


...at bruge tyve minutter på at diskutere med dig selv, om han skal unlike, eller om det bare virker endnu mere underligt.

...at undre sig over, hvorfor der aldrig er nogle af hans venner, der skriver "Smuksak" eller "Du' så pisselækker, skat <3" under alle hans profilbilleder.

...at se på billeder af kaffe og salater. Mange, mange billeder af kaffe og salater...

...at opdage, at den eneste fælles ven på Facebook med en overhængende stor sandsynlighed er hende, han muligvis kom til at give klamydia på Roskilde Festival for tre år siden.

...at træffe en beslutning om, hvorvidt han rent faktisk ville kunne være sammen med en pige, der har et fotoalbum med titlen "Indavl fra Thy - og vi er stolte af det".

...at ende med at bruge to timer på at se alle de kattevideoer, hendes studieveninde har postet på hendes væg.