tinder samtale med suspekt sange
Mangler du lidt inspiration til geniale tekster på Tinder?© Tinder / Wenn / Creative Summons / Privat

“Det skete der, da jeg skrev til 25 mænd på Tinder – ved KUN at bruge Suspekt-sangtekster”

Blev han bare så glad?

11. marts 2020 af Amalie Kjær Boel

Suspekt er mere fremme i skoene, når det kommer til sangtekster og musikvideoer, end så mange andre musikere, der er gode til at pakke tingene ind. Vi skråler i hvert fald med på deres sange, selvom det nogle gange føles frækt og forbudt. Så læn dig tilbage, hvor end du er, og gør dig klar til at få brugt dine lattermuskler!

Eftersom Suspekts tekster er meget direkte, tænkte vi nemlig på, om de udelukkende kunne bruges i en samtale på vores allesammens favorit dating app, Tinder? Og ville mændene finde det for direkte, eller ville de kende til sangene? Vi besluttede os for at undersøge det, og det blev mig, praktikanten Amalie på Woman.dk, der fik opgaven.

Udvælgelsen 

Inden at jeg begyndte at bombardere mine Tindermatches med en smule frække og upassende sangtekster, udvalgte jeg nogle Suspekt-sange. Med lidt ekstra hjælp fra Suspekt-eksperten Helene (som også er praktikant på Woman.dk) valgte vi de otte sange, som vi syntes var mest geniale og forhåbentligt de nemmeste at få en samtale ud af. Det blev alt fra Søndagsbarn, Proletar (hvor jeg står), Kinky Fætter, Sut den op fra slap og Klam fyr.

At gå over stregen med 25 fyre

Jeg satte jagten i gang på at finde nogle sprøde mandfolk, jeg kunne spamme løs med en masse Suspekt. Jeg satte min afstand på den maksimale under Tinders indstillinger, og så begyndte jeg ellers bare at swipe løs. 

Jeg sendte med stor forhåbning de første sangtekster af sted til de første matches, hvor der blandt andet stod “Du kan se det på mig” (Klaus Pagh), “Giv mig lidt til fantasien, lidt jeg kan lege med” (Klam fyr) og “Det her, det vil lave om på alt, det her er begyndelsen til en ny tid” (Proletar). Så havde jeg lige pludselig 25 matches, som jeg hver især sendte en sjov besked til – og så ventede jeg ellers bare på at få et svar.

Resultatet

Ud af de 25 beskeder, jeg fik sendt af sted til mine matches, formåede jeg faktisk at få 20 svar tilbage. Så hvis du mangler en god icebreaker til Tinder (eller et alternativ til de mange skøre scorereplikker, der findes derude), så er Suspekt-tekster måske en af de mest geniale måder? De kan i hvert fald et eller andet – måske er det netop, fordi de er så direkte – who knows

Seks af mine matches kendte dog sangen og færdiggjorde teksten – dog var det ikke alle af dem, der kendte den rigtige sætning, der kom efter, hvilket jeg var så fræk at kommentere over for dem. Jeg har her samlet 10 af mine samtaler. 

1. Tid og sted?

Geniale Tinder tekster
© Privat / Wenn

2. Ved godt, at det er Nik og Jay... 

Geniale Tinder tekster
© Privat / Wenn

3. Sådan en, der er med i Sommer i Sunny Beach

Geniale Tinder tekster
© Privat / Wenn

4. Jeg er nøgen lige nu

Geniale Tinder tekster
© Privat / Wenn

5. Virker den hver gang?

Geniale Tinder tekster
© Privat / Wenn

6. Har du vundet nu så?

Geniale Tinder tekster
© Privat / Wenn

7. Jamen jeg kunne godt tænke mig dig så

Geniale Tinder tekster
© Privat / Wenn

8. Hvad skal det betyde?

Geniale Tinder tekster
© Privat / Wenn

9. Ok

Geniale Tinder tekster
© Privat / Wenn

10. Noget specielt der pryder dit sind for tiden?

Geniale Tinder tekster
© Privat / Wenn

Det var en (sjov og upassende) succes

Hvis du leder efter geniale tekster til Tinder, så kan vi godt anbefale at benytte dig af Suspekts sangtekster! Der var ikke specielt mange af mine matches, der fik nogle former for mistanke. Det var også af dem, jeg fik de sjoveste og mest upassende svar, hvilket fik min sarte sjæl på prøve. 

Ej, pjat! Jeg er sikker på, at jeg ligesom med mit Nik & Jay-eksperiment, har fået en sixpack – for jeg har dæleme haft det sjovt! Også selvom at det ikke er den tilgang til samtaler, jeg vil fortsætte med at bruge. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.