Hund og kvinde tager selfie
Med en hund på din datingprofil er du bedre stillet på datingmarkedet! © Getty Images

Dette søde kæledyr øger dine chancer på datingmarkedet

Tricket med at vise sin firbenede ven frem giver pote – og flere matches!

31. maj 2022 af Henny Müller Dahl

Mange af os elsker dyr over alt i verden, uanset om vi selv er så heldige at kunne kalde os for kæledyrsejere, eller om drømmen om denne titel endnu ikke er gået i opfyldelse (eller vi måske bare foretrækker andres dyr). 

Nu viser det sig, at det at have en lille pelset ven derhjemme kan bringe endnu flere gode ting med sig, end de fleste af os gik rundt og troede. I hvert fald hvis den pelsede ven er en hund. Hunde viser sig nemlig at være en vej til mere kærlighed – og her taler vi altså ikke kun om ubetinget kærlighed fra hundene selv men fra andre på datingmarkedet! 

Kvinde og hund tager selfie
Tag din hund med på dit profilbillede! © Getty Images

Selfies med hunde tiltrækker flere matches 

Tal fra datingappen Tinder viser, at det smarte trick at have hunde med på ens selfies øger chancerne for at opnå nye matches. En undersøgelse blandt 1000 brugere viser blandt andet, at 29% af brugerne har forsøgt sig med hundetricket, og at personer med en hund på profilbilledet i gennemsnit opnår 5% flere matches.

Så er du ikke en del af denne procentgruppe, og har du en hund i nærheden, er der altså gode gode grunde til at gøre dit eget forsøg! 

Ny Tinder-funktion gør det nemmere at matche med andre dyrevenner 

Er din Husky, din Golden Retriever eller din Schæferhund dit et og alt, og ønsker du at finde dig en date, der forstår, at hunden kommer i første række, så er et godt tip at gøre brug af Tinders helt nye Explore-funktion “Animal Planet”. 

Her kan brugere, som er glade for hunde, interagere og matche med hinanden – og måske mødes til en hundedate? Hvis din lodne ven skal med på date, kan du herunder læse fire idéer til aktiviteter, du kan lave med dit nye match OG din trofaste følgesvend. 

Kvinde og hund på sofa tager billede
Søde hunde tiltrækker flere matches på Tinder! © Getty Images

Tinders fire idéer til dates, hvor de logrende haler kan inviteres med

1. Stranddate: Tag din bedste ven og din date med en tur på stranden og nyd vejret og havets bølger sammen. Der findes mange hundestrande rundt i landet, hvor hunde kan blive afkølet og tage en svømmetur i havet sammen med dig – og din date, selvfølgelig. 

2. Legende møde: Find et dejligt parkmiljø eller besøg en hundelegeplads med din date, hvor hunde er velkomne, og hvor I kan lege frit med andre hunde, mens I samtidig får tid til at lære hinanden bedre at kende. 

3. Picnic i parken: Køb take-away fra en foodtruck og find et godt picnic-sted i et nærliggende grønt område, hvor hunde er velkomne og kan løbe rundt og lege frit, mens I nyder jeres take-away på et tæppe på græsplænen.

4. Vovsevenlig cafe: Mød din date på en hundevenlig café og nyd både drinks og hyggeligt selskab på samme tid. Der findes et hav af tildækkede gårdcaféer, og hvis vejret tillader det, kan I nyde solens stråler under åben himmel.

Kilde: Tinder.com