Din nye dating-app

Lod du Mr. Right fra køen i Føtex smutte? Så kan du heldigvis finde ham igen på Happn

20. februar 2015 af Cathrine Egelund

Du gad godt nosse dig sammen til at stoppe ham den lækre mand på gaden og bede om hans telefonnummer … Men hvad nu hvis han allerede har en kæreste? Eller endnu værre - han er single men bare not that in to you … Oh, the horror!

Alt imens dine tanker står på, forsvinder han - manden, der kunne have være the one ... og nu ser du ham aldrig igen.

Må vi introducere Happn?

Hvad kan den?

På Happn starter du – ligesom på Tinder, der er en af vores andre yndlings dating apps – med at oprette en profil, der samler et udvalg af dine profilbilleder, din venneliste og dine interesser fra Facebook - og så kan mandejagten gå i gang.

Når du åbner appen, finder du en slags opslagstavle med alle de mænd, du er gået forbi, og oplysninger om hvor og hvornår I krydsede hinandens veje.

Som du kender det så godt fra Tinder, handler det om, at I skal like hinanden, før I kan chatte. Meeen er du bange for, at Mr. Right ved en fejl har overset dig, har du også mulighed for at sende ham en såkaldt ”charm”, så han helt uskyldigt kan få øje på dig. Smart!

Allerede når du opretter profilen registreres de mænd, du sidst gik forbi. Så måske er ham den flotte, der stod foran dig i køen i Føtex tidligere i dag derinde?

Hvad er det bedste ved appen?

Det bedste er, at du kan være en bangebuks og stadig får mulighed for at score ham den søde mand, du sad overfor i bussen i morges. Og så er det altså ret fedt, at du lige kan prikke til ham, hvis han nu skulle have overset dig.

Tinder, go home!

Er den til Android eller Apple?

Appen kan hentes gratis i Google Play og App Store.