Date
Der findes utallige former for dates – men hvilken vil mændene helst på? © iStock

Disse 3 ting vil mænd allerhelst lave på den første date

... og denne ene ting gider de slet ikke!

11. november 2016 af Maria Broe Trustrup Hansen

Okay, tiden er inde. Du har skrevet frem og tilbage med din Tinder-flirt, som du matchede med på en bytur i weekenden, og det er på tide, at I mødes ansigt til ansigt. Men nu ramler du ind i det evige dilemma: Hvad skal I lave på jeres førte date?

Mulighederne er mange, og du vil jo gerne imponere din date og undgå at træde i spinaten, når det gælder hans do’s and dont’s på første date.

I kunne mødes over en kop kaffe, tage en tur i biografen eller gå i byen – men hvad har han mest lyst til?

Det får du svaret på her. En undersøgelse fra datingapp’en Happn fortæller os nemlig, hvad mænd allerhelst vil lave på den første date.

En drink i byen og en gåtur

  • En drink i byen: Førstepladsen på listen overrasker os ikke. Mændenes favorit er nemlig at mødes over en drink i byen, når det gælder “aktiviteten” på den første date. Tjah, en date over en øl eller en mojito er vel heller ikke helt skidt?  
  • En gåtur: Andenpladsen på listen er lidt mere intim og rolig. Det er nemlig en gåtur, som mændene tydeligvis heller ikke er helt afvisende overfor. 
  • Feste: Tredjepladsen lægger sig ret meget op ad det med drinks i byen, for det er at feste sammen. Måske er det ikke en helt dårlig idé at invitere din flirt med til en fest hos vennerne og fyre op for et drukspil? 

En løbetur er no go på første date

En tur i biografen eller en middag takker mændene også gerne ja tak til, men hvis du vil undgå at irritere din flirt på forhånd, skal du lade være med at foreslå en løbetur som jeres første date, for det er nemlig den aktivitet, som mændene har mindst har lyst til. 

Hvis I har set hinanden et par gange, og du mangler inspiration til, hvad I kan lave, har vi her samlet de bedste idéer til sjove dates.

Vil du læse mere om kærlighed, mænd og dating, så tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her. 

Læs mere fra samme kategori