Disse spørgsmål vil give dig svar på, om du dater den rigtige

‘Kan jeg lide hans sko?’ er ikke et af dem...

13. januar 2016 af Sara Møller Christensen

1. Hvad får jeg ud af at date ham?

Vi tænker ikke på ting som gratis middage, byture og bekræftelse, men på, om det giver dig en god følelse at date denne mand. Gør det dig glad? Giver det dig gode oplevelser? Er det sjovt, trygt og hyggeligt? Så er der ingen grund til ikke at fortsætte med at se ham. Det behøver ikke være kærlighed ved første blik, men det skal være rart fra første blik.

 

2. Kan jeg lide den, jeg er, når jeg er sammen med ham? 

Du kender sikkert godt følelsen, når en mand kan få dig til at føle dig smuk, bare han kigger på dig. Eller han griner af dine jokes, så du får lyst til at fortælle endnu flere. Det er den slags ting, søde mænd gør, helt uden du opdager det. Forskellige mennesker får forskellige sider frem i os, og du skal altid gå efter en mand, der gør dig til den bedste udgave af dig selv.

3. Ved vi lige meget om hinanden?

En stor del af dating-gamet handler om at lære hinanden at kende. Derfor er det fantastisk at date en mand, der spørger ind til dig og virker interesseret i at lære dig at kende – og som ikke mindst giver dig lyst til at fortælle. Men det er mindst ligeså vigtigt, at han også giver noget af sig selv. Får du lov at kigge ind bag facaden? Når I begge deler ud af jeres tanker, følelser og historie, er der noget godt at bygge videre på.

 

4. Er jeg interesseret i ham?

Når du har været på datingmarkedet et stykke tid, er det let at komme til at fokusere på selv at virke attraktiv. Hvad tænker han mon om mig, og vil han se mig igen? I den proces glemmer vi nogle gange at tænke på, at det er mindst ligeså vigtigt, hvad DU tænker om HAM, og om DU er interesseret i at se HAM igen. Så husk at spørge dig selv om det undervejs. Men sørg samtidig for at give ham en reel chance – hvis du er for kræsen, risikerer du at droppe Mr. Right.

 

5. Er jeg ærlig over for ham?

Selvfølgelig er du interesseret i at vise ham dine allerbedste sider. Men betyder det, at du skal overdrive dem lidt? Eller måske skjule sider, du er mindre stolte af? Nej! Ligeså snart du føler behov for decideret at lyve over for ham, så er det et dårligt tegn. Sammen med den rigtige mand skal du kunne være dig selv – også på allerførste date.