Sådan går I fra at date til at være kærester
© Darren Star Productions, Home Box Office (HBO), Sex and the City Productions

Drømmer du om at kunne kalde ham din kæreste? Sådan griber du det an

Der er gode råd at hente fra både mænd og en parterapeut

5. februar 2017 af Redaktionen

“Skal vi være kærester?”

I har datet i længere tid, sendt et hav af sms'er og emojis frem og tilbage (emojis, der siger mere om dig, end du tror), og dine veninder er snart ikke i tvivl om, hvem han er. Men hvornår kan I egentlig kalde jer kærester?

Parterapeut Ingrid Ann Watson og et par ærlige mænd har givet deres bud på, hvordan du tackler ‘fra dating til kæreste-situationen’.

Mændenes råd

Vær afslappet: Lad være med at afkræve svar på, om I skal være kærester eller ej. Hvis det er meningen, at det skal være jer to, er det ikke nødvendigt at aftale det.

Nyd det: Det virker tåbeligt, når du forlanger svar på, hvad I er. Hvil i dig selv, nyd det, I har sammen, og se, hvor det fører hen.

Giv tid: Bare fordi en mand ikke straks er parat til at sætte ord på, hvad I er, er det ikke ensbetydende med, at han ikke er vild nok med dig, eller at han ikke har lyst til et forhold med dig.

Ekspertens råd

Slap af: Vær ikke bange for at vente med spørgsmålet. Også selv om det er efter et halvt år. Hvis det er meningen, at det skal være jer to, kommer forholdet af sig selv.

Føl dig frem: Du kan sagtens bringe emnet på banen. Men træk i land, hvis han virker presset, og du ikke har noget imod at vente på, at hans mandehjerne skal indstille sig på, det skal være jer to i et fast forhold.

Lyt efter: Tag det ikke personligt, hvis han ikke virker, som om han er parat til et forhold, eller han ikke selv bringer emnet på banen. Det betyder ikke, at I ikke kan blive kærester, eller at han ikke er vild med dig. Det betyder bare, at han ikke er helt klar endnu, og at det tager længere tid for ham, end det gør for dig

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman og er skrevet af Cordelia Weber.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.