Kvinder smiler med telefon
Der kan åbenbart sættes lighedstegn mellem emojis og sex. © Getty Images

Bruger du mange emojis, når du skriver? Så får du (ifølge videnskaben) mere sex

Emojis et vigtigt værktøj!

10. september 2019 af Rie Louise Kirkebjerg

Har du swipet utallige gange på Tinder, skrevet med en sød type – men så er samtalen lige så stille fadet ud? Det kan der naturligvis være mange forskellige grunde til, men hvis du ikke beriger dine flirtende beskeder med emojis, kan det måske være synderen. 

En undersøgelse, der er foretaget af The Kinsey Institute, viser nemlig, at dem, der bruger emojis, når de skriver beskeder, øger deres chance for et forhold og sex.

Lighedstegn mellem emojis og sex

I undersøgelsen blev over 5000 personer testet i, hvordan de bruger emojis til at kommunikere. Sammen med en anden analyse af 275 voksne mennesker, fandt folkene bag undersøgelsen ud af, at der kan sættes et klart lighedstegn mellem brugen af emojis og sex.

Grunden til dette kan ifølge undersøgelsen være, at når mennesker mødes ansigt-til-ansigt, bruger vi mere end bare ord til at kommunikere. Både kropssprog (lær at forstå mænds kropssprog her) og ansigtsudtryk kommer i spil, når vi taler og begås med andre.

Derfor er emojis et vigtigt værktøj, når det gælder om at score på en datingapp, da de kan være med til at skabe følelsen af intimitet mellem to personer. Så afsted med et par blinkesmileys og aber, der holder sig for øjnene, hvis du vil booste dit flirte-game!

Kilde: Unilad

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori