Kvinde ligger i seng med telefon tinder
Er du også træt af at være single? © Getty Images

Endelig får vi svaret! Sådan laver du den perfekte Tinder-bio med disse 5 gode råd

Er du også træt af at være single? Så læs med her

8. september 2023 af Rosa Sivert

Efteråret står for døren; koldere dage og hyggelige aftener med stearinlys og de bedste serier på Netflix. Måske er du på udkig efter en at dele det med? Så er der god grund til at tage et ekstra kig på din bio-tekst. Det viser en ny undersøgelse fra Tinder.

Din bio-tekst er det første, andre møder, når de swiper forbi dig. Men er det så vigtigt?

Svaret er ja. Nye undersøgelser fra Tinder viser, at mere end to ud af fem af singler i alderen 18 til 24 foretrækker, når deres potentielle match er tydelig om, hvad de søger i deres biografi på datingappen.

Og der er gode chancer for at finde kærligheden derude. Faktisk signalerer hele 40 procent af Tinder-medlemmerne, der bruger “forholdsmål”-funktionen, at de søger et langsigtet forhold, i modsætning til de 13 procent, der søger en kortvarig forbindelse.

Men hvor mange ord skal den ideelle bio så være? Det er en rigtig god idé ikke at efterlade din biografi tom. Prøv at skrive en sætning eller to om dig selv. Det viser sig faktisk, ifølge Tinder, at den optimale biografi består af bare 15 til 45 ord.

Med disse fem tips guider Tinder dig til den helt perfekt bio.

1. Vis dem, hvad er gør dig til dig

Vittig, fræk eller livlig. Din biografi er det perfekte sted at give et glimt af din personlighed. Vær ikke bange for at være dig selv på din profil – over halvdelen af unge singler siger, at en biografi skiller sig ud, når nogen giver lidt indsigt i deres personlighed.

Et smilende par
Vær dig selv!© Getty Images

2. Interesser tiltrækker

Råb højt om dine interesser og hobbies! At inkludere dem i din biografi er en fantastisk mulighed for at møde mennesker med lignende interesser – eller dem, der gerne vil lære mere om netop dine interesser, uanset om det så er om at stå på paddle board, eller de måske bare gerne vil være med i din bogklub. De er også en glimrende samtalestarter. Glem ikke at bruge “Interesse”-funktionen til at bakke op om din biografi.

3. Vær åben og ærlig omkring, hvad du på udkig efter

Selvom en lang tjekliste med drømmekvaliteter er en smule overdrevent, giver brugen af Tinders “Forholdsmål”-funktion dig mulighed for at fortælle, hvad du leder efter, og hjælper dig med at lægge fundamentet fra begyndelsen. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du leder efter endnu, er det okay.

To kvinder forelsket på em bar
Måske finder du din næste kæreste på Tinder?© Getty Images

4. Stay fresh

Hold din biografi opdateret med det, du godt kan lide – og husk at ændre den, hvis du skifter interesser, får en ny yndlingsserie eller et nyt go-to spisested i byen.

5. Bliv verificeret

Vidste du godt, at dine chancer for at få et match forøges med 10 procent, hvis du er fotoverificeret? Det er heldigvis super nemt at blive verificeret på Tinder – med få klik er din profil klar. 

Kilde: Tinder