kvinde skriver en sms
© iStock

"Er det et turn on eller turn off at spille kostbar?"

Læs med, når mændene afslører, hvad de synes om kvinder, der spiller kostbare

23. juni 2015 af Marianne Fischer

”Mænd! Hjælper det at spille kostbar eller lever vi kvinder i illusionen omkring, at venter vi 5 minutter med at svare, virker travle og/eller uopnålige, så ligger I på knæ om ikke længe? Nu snakker vi ikke i byen, men generel dating. Er kostbarhed turn on eller off?”

Anonym

 

”Det kan virke engang imellem, men hvis det sker tit falder interessen hurtigt. Det er bedre, at pigen, vi snakker med, virker interesseret i os for at holde fast på os. Vi er ikke tankelæsere og hader, når piger tror, vi er det.”

Niklas, 24 år.

 

Turn-off. Hvis der er noget, man vil opnå, kan I miste chancen ved at vente eller spille kostbar, ærlighed om hvad man, vil er vejen.”

Dennis, 30 år.

 

”Turn off. Lidt er i orden, men hvis du kan li' ham, så virk interesseret. Det er så træls at sidde og gætte på, om hun overhovedet gider at svare.” Kristian, 22 år !Absolut turn-off for mig, jeg gider ikke at skulle gætte mig frem. Sig, hvis du kan li mig eller lad være.”

Jacob, 39 år.

 

”Kostbarhed er turn off, men en pige, der ved, hvad hun er værd er en KÆMPE turn on.”


Jeppe, 20 år.

”Jeg vil sige, det kan være en mega nederen ting, for spiller I for kostbare, kan det give en følelsen af, at I ikke vil have noget med én at gøre, og derfor kan I ende i som en, man ikke vil have noget med at gøre, og det er jo ikke fedt, hvis begge parter faktisk er vilde med den anden. Desuden synes jeg personligt, at det er meget mere frækt, at i er lidt kostbare, NÅR man først er i forhold med hinanden, så man ved, hvad den anden føler. Så bliver "spillet" straks lidt sjovere.”

Anonym, 43 år.

Stil dine egne spørgsmål til mændene her.

 

”Jeg hader det for vildt. Især når I virker superinteresseret i beskederne. Ærlig talt skal du ikke være overrasket, hvis dit crush begynder at date en anden, som kan finde ud af at svare, mens det står på, for det får man virkelig lyst til. Hvis en anden sød pige pludselig dukker op og er super interesseret svarer hurtigt, og samtalen går godt, så dropper jeg dig. Selvfølgelig skal du ikke svare, når du er til sport, er på arbejde osv. Det virker, hvis du bruger det i moderate mængder. Eller alternativt: Brug din tid på spændende ting, så den tid du ville have ventet reelt skyldes dit spændende liv, og at der ikke er et svar lige med det samme af den grund.”

Casper, 24 år.

 

”Kæmpe turnoff for mig. Lad være med at tro, at de ekstra 5 min. hjælper noget som helst. Hvis du er interesseret, så vis det.
Drop det med at lade fyren ringe forgæves flere gange eller bevidst vente med at svare hans beskeder udelukkende for at teste, hvor meget han i bund og grund vil dig. Det ender med, at han finder en anden, der ikke spiller spil og rent faktisk tør at vise hun er interesseret.”

Anonym, 22 år.

Se flere svar fra mændene her.