Smilende kvinde med iPhone
© iStock, Facebook

Er du træt af Tinder? Nu kan du date på Facebook – de lancerer nemlig en helt ny dating app

Kender du en, som kommer til at bruge Facebook meget mere nu?

9. maj 2018 af Amalie Kjær Boel

Vi kan vist alle sammen godt skrive under på, at vi bruger Facebook mindst én gang om dagen. Uanset om det er for at skrive tillykke med fødselsdagen til en veninde, se videoer, chatte eller stalke – det gør vi alle... Specielt os, der er singler! For vi bliver jo lige nødt til at tjekke alle vores veninders søde venner ud på Facebook og ja, alle andre singlefyre vi kan få fingrene i. 

Du kan snart date på Facebook 

Der er nu godt nyt til alle os singler på Facebook – jeps, der er faktisk over 200 millioner registrerede singler på Facebook. 

Mark Zuckerberg (Facebooks CEO) annoncerede til F8 (Facebooks årlige udviklingskonference), at Facebook snart lancerer en dating app. Den hedder ‘Dating’! Den vil ligesom andre dating apps connecte med din Facebookprofil. 

Og inden du tænker ‘åh nej, så kan alle mine venner jo se, at jeg bruger datingappen’, kan du godt tro om igen. Det er nemlig muligt for dig at adskille din datingprofil med din normale Facebookprofil. De to profiler vil ikke agere med hinanden, og det betyder altså, at ingen af dine venner vil kunne se, hvad din datingprofil siger. Smart!

Der er dog også lige den information, at alle og enhver kan have en profil inde på Dating – også selvom du er i et forhold, et kompliceret et af slagsen – eller bare er single. 

Kan du så matche med din ekskæreste, som du stadig er venner med? 

Det vil jo være pænt akavet, hvis en ekskæreste lige pludselig popper op på din datingprofil. Mark Zuckerberg siger, at du kun vil blive foreslået folk, som du ikke er venner med på Facebook – så du kan godt tørre sveden af panden! Og derudover siger han, at de mænd, som du finder på datingappen, vil passe med de præferencer, du har sat. 

Hvornår bliver Facebooks dating app lanceret i Danmark? 

Der er stadig ikke blevet offentliggjort en dato endnu, da datingappen stadig bliver testet. Men Facebooks produktchef, Chris Cox, har sagt, at de senere på året vil afsløre hvornår. 

Indtil da må vi benytte alle de andre hundredevis af dating apps og datingsider, men vi glæder os til at se, hvordan den nye app kommer til at se ud – og om den virker!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.