Rachel fra Friends
Gid optursfasen varede for evigt!© Getty Images

8 faser, vi alle skal igennem, når vi skal på Tinder-date

Fase nummer 3 gad vi godt at undvære

8. juli 2021 af Michelle Andersen

Hvis du nogensinde har været på date med en, som du har matchet med på Tinder, så ved du, hvor nervepirrende en oplevelse det kan være – både før, under og efter. 

Og uanset hvor rutineret du end måtte være i at tage på Tinder-dates, så er der altså bare nogle helt særlige faser, som du garanteret også gennemgår hver gang – som i HVER gang. De otte faser har vi samlet herunder. 

1. Optursfasen

Din date ser sød ud, han eller hun har skrevet en fantastisk Tinder tekst og har en pæn frisure på sit profilbillede. Optimisten i dig lever i bedste velgående, for du er slet ikke i tvivl om, at det selvfølgelig bliver en god date. For helt ærligt, hvad kan gå galt? 

2. Planlægningsfasen

Daten nærmer sig, og du er så småt begyndt at overveje, hvad du skal have på, hvad du skal have med i tasken, og hvad du kan sige, hvis der opstår (Gud forbyde det!) akavet stilhed.

Du har selvfølgelig sørget for at tanke op på tyggegummi, ligesom du husker at smide tandbørsten ned i tasken, lige inden du smutter ud ad døren. Du har dobbelttjekket, at I ingen fællesvenner har på Facebook, og dine veninder har forsikret dig om, at daten ser sød ud, så kan det jo ikke gå helt galt... Eller kan det? 

Jennifer Garner i 13 going 30
Du har fundet det perfekte outfit – hvad kan gå galt?© Getty Images

3. Frustrationsfasen

Okay, du er kommet i tanke om, at ALT jo faktisk kan gå galt. Optimisten fra første fase er pludselig forsvundet. Tænk, hvis Tinder-matchet slet ikke er noget for dig? Hvad hvis matchet viser sig at være seriemorder?! Vi har hørt de sindssyge Tinder-vandrehistorier, hvor daten viste sig at være helt vanvittig!

Du er nødt til at have en backup plan, så du digter selvfølgelig en historie om, at du skal passe din mosters kat, som du kan fyre af, hvis din date viser sig at være creepy. Du aftaler derudover med din veninde, at hvis du sender en bestemt emoji, skal hun ringe, og lade som om hun har krise: “Åh æv æv, jeg er desværre nødt til at smutte, min venindes kæreste har lige forladt hende – too bad!“

4. Usikkerhedsfasen

Når du er faldet til ro og har overbevist dig selv om, at Tinder-daten selvfølgelig ikke er hverken seriemorder eller creepy, melder usikkerheden sig: Er matchet overhovedet noget for dig? Var det overhovedet en fantastisk profiltekst? Og bryder du dig overhovedet om den krøllede frisure? Vil I overhovedet få pæne børn sammen? Okay, måske lidt tidligt til det, men en réel overvejelse!

Charlotte i Sex And The City
Det kan være hårdt at skulle igennem alle disse faser, inden din date!© Getty Images

5. Forventningsfasen

Du har besluttet dig for at kaste dig ud i det trods dine usikkerheder fra forrige fase. Og så begynder forventningens glæde at melde sig, for måske bliver det ret hyggeligt – og han eller hun kunne jo potentielt være the one. Det her kan altså være dagen, hvor du finder kærligheden på Tinder.

6. Overraskelsesfasen

Den her fase kan gå to veje: Enten bliver du positivt eller negativt overrasket. Det kunne være så let, hvis I begge inden havde taget en personlighedstest for at se, om I matchede på nogle punkter. Måske viser det sig, at dit match har en fed personlighed. Det kan også være, I slet ikke svinger lige så godt i virkeligheden, som I gør på skrift. Og så er det altså bare videre på næste Tinder-eventyr!

Sjette fase er altså ret afgørende for, om du når videre til syvende og ottende fase. 

7. Afventningsfasen 

Var daten god? Så går du garanteret og venter på en sms nu. Det kan godt være, at I kun lige har afsluttet daten, men ærlig talt så synes du ikke, at det er for tidligt, hvis din date smider en sms i din retning allerede nu. 

Du kunne selvfølgelig også være den, der skriver først. Men du vil jo heller ikke virke alt for desperat – selvom du nok er det. Åh, hvorfor skal ventetiden være SÅ lang?!

Kvinde kigger i telefon
Skriver dit match, skriver du, altså – hvem skriver?!© Getty Images

8. Usikkerhedsfasen part 2

Daten gik godt, og I har skrevet sammen efterfølgende – hvilket så bare har resulteret i, at dit hoved nu er propfyldt med alt for mange nye spørgsmål. For skal du mon se din date igen? Har han eller hun for travlt til at mødes med dig? Skriver han eller hun med mange andre end dig? Og hvornår er det overhovedet passende at spørge, om I skal på date igen? Eller skal du vente på, at dit match spørger? Hvilke dates skal I på de næste gange? Bliver der overhovedet en næste gang? Hvad skal I fortælle jeres børn, hvis I bliver gift – I kan da ikke bare fortælle den kiksede sandhed om, at I mødtes på Tinder! 

Men hov. Mens du er allerhårdest ramt af usikkerhedsfasen, tikker et nyt match ind. Og det ser faktisk også meget godt ud... 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide