Sebastian og Mia fra La La Land
Sebastian og Mia fra La La Land ved også, at det ikke altid er helt nemt at date. © Summit Entertainment, Black Label Media, TIK Films, Impostor Picture Films, Gilbert Films, Marc Platt Productions

8 faser, vi alle skal igennem, når vi skal på Tinder-date

Fase nummer 3 gad vi godt at undvære

12. december 2018 af Michelle Andersen

Hvis du nogensinde har været på date med en fyr, som du har matchet med på Tinder, så ved du, hvor nervepirrende en oplevelse det kan være – både før, under og efter. 

Og uanset hvor rutineret du end måtte være i at tage på Tinder-dates, så er der altså bare nogle helt særlige faser, som du garanteret også gennemgår hver gang – som i HVER gang. De otte faser har vi samlet herunder. 

1. Optursfasen

Fyren ser sød ud, han har skrevet en fantastisk profiltekst, og han har en pæn frisure på sit profilbillede. Optimisten i dig lever i bedste velgående, for du er slet ikke i tvivl om, at det selvfølgelig bliver en god date. For helt ærligt, hvad kan gå galt? 

2. Planlægningsfasen 

Daten nærmer sig, og du er så småt begyndt at overveje, hvad du skal have på, hvad du skal have med i tasken, og hvad du kan sige, hvis der opstår (Gud forbyde det!) akavet stilhed

Du har selvfølgelig sørget for at tanke op på tyggegummi, ligesom du husker at smide tandbørsten ned i tasken, lige inden du smutter ud ad døren. Så kan det jo ikke gå helt galt... Eller kan det? 

3. Frustrationsfasen

Okay, du er kommet i tanke om, at ALT jo faktisk kan gå galt. Optimisten fra første fase er pludselig forsvundet. Tænk, hvis han slet ikke er noget for dig? Hvad hvis han viser sig at være seriemorder?!

Du er nødt til at have en backup plan, så du digter selvfølgelig en historie om, at du skal passe din mosters kat, som du kan fyre af, hvis han viser sig at være creepy. Derudover oplyser du selvfølgelig en veninde om, hvor I skal mødes, så hun ved, hvor du er.

4. Usikkerhedsfasen

Når du er faldet til ro og har overbevist dig selv om, at han selvfølgelig ikke er hverken seriemorder eller creepy, melder usikkerheden sig: Er han overhovedet noget for dig? Var det overhovedet en fantastisk profiltekst, han havde skrevet? Og bryder du dig overhovedet om hans krøllede frisure? Du ved det ikke. 

5. Forventningsfasen

Du har besluttet dig for at kaste dig ud i det trods dine usikkerheder fra forrige fase. Og så begynder forventningens glæde at melde sig, for måske er han alligevel ret sød – og han kunne jo potentielt være manden i dit liv. Det her kan altså være dagen, hvor du finder kærligheden på Tinder.

6. Overraskelsesfasen

Den her fase kan gå to veje: Enten bliver du positivt eller negativt overrasket. Måske viser det sig, at han har en fed personlighed. Det kan også være, at han slet ikke var så fantastisk, som han var i den profiltekst, du faldt for. 

Sjette fase er altså ret afgørende for, om du når videre til syvende og ottende fase. 

7. Afventningsfasen 

Var han sød? Så går du garanteret og venter på en sms fra ham nu. Det kan godt være, at I kun lige har afsluttet daten, men ærlig talt så synes du ikke, at det er for tidligt, hvis han smider en sms i din retning allerede nu. 

Du kunne selvfølgelig også være den, der skriver først. Men du vil jo heller ikke virke alt for desperat – selvom du nok er det. Åh, hvorfor skal ventetiden være SÅ lang?!

8. Usikkerhedsfasen part 2

Daten gik godt, og I har skrevet sammen efterfølgende – hvilket så bare har resulteret i, at dit hoved nu er propfyldt med alt for mange nye spørgsmål. For skal du mon se ham igen? Har han for travlt til at mødes med dig? Skriver han med mange andre end dig? Og hvornår er det overhovedet passende at spørge ham, om han vil ses igen? Eller skal du vente på, at han spørger? 

Men hov. Mens du er allerhårdest ramt af usikkerhedsfasen, tikker et nyt match ind. Og han ser faktisk også ret sød ud... 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori