GoBoat date
GoBoat er en sjov dateidé i Købehavn. © Abdellah Ihadian, Goboat.dk

10 virkelig fede steder, du skal slæbe din date med hen i København

En date kan være meget mere end en tår kaffe eller øl

27. februar 2019 af Rie Louise Kirkebjerg

“Skal vi bare snuppe en kaffe et sted?” Den sætning har du nok hørt – eller selv sendt af sted på Tinder – hvis du er single. 

Hvis du allerede har en sød mand på krogen, har I sikkert set alle de thrillerfilm, der er værd at se i biografen, og smæsket sushi i jer utallige gange. Og hvad skal I så lave sammen, når I har brug for kvalitetstid?

Gode idéer til sjove dates kan være svære at finde på, og derfor har vi her samlet de 10 allerbedste steder at tage på date i København. Stederne sikrer jer fundamentet til en sjov oplevelse sammen – resten må I altså selv klare! 

1. Boulebar

Boulebar er stedet for jer, der godt vil lave noget på daten – men alligevel ikke være aaalt for fysisk aktive. 

På Boulebar, hvor I både kan spise og drikke, er det muligt at leje en petanquebane og dyste i, hvem der kommer tættest på grisen (I ved, den lille kugle, som I skal ramme med jeres petanquekugler).

Tro os. Petanque er ikke kun for vores bedsteforældre, for dating og petanque er slet ikke en dårlig kombination.

Læs mere om Boulebar her.

2. Dinner in the Dark

Måske dette er en date, du skal tage på sammen med en kæreste eller en mand, du kender godt. I hvert fald er det pricey at deltage i den såkaldte middag i mørket, men så er I også garanteret en spøjs oplevelse!

Hvis pengene ikke er et problem for dig, kunne det dog være ret så sjovt at arrangere en blind date på restauranten, hvor I ikke kan se hinanden, for så er I helt sikre på, at I ikke dømmer hinanden på udseendet. 

Du kan læse mere om Dinner in the Dark her.

3. GoBoat

Vaffelis, iskolde drinks og solen, som bager ned på vores bare ben. Dét er sommer i København, og vi kan slet ikke vente!

Slæb din date med på vandet, hvis du virkelig vil nyde sommersolen. Hos GoBoat kan I leje en båd og sejle rundt på egen hånd i de københavnske kanaler. 

Der kan være op til otte personer i en båd, så I kan med fordel invitere et par med på dobbeltdate. Båden er også forsynet med et lille bord, så det er oplagt at købe en vin og lidt mad med – bare for romantikkens skyld!

Du kan læse mere om GoBoat her.

4. Bastard Café

Billig øl og kaffe er altid en god idé, men endnu bedre bliver den, når der er brætspil involveret! 

Denne fantastiske kombination kan du og din date finde på Bastard Café, som byder på et ungt miljø og mere end 2400 forskellige brætspil, I kan kaste jer ud i. Let the game begin!

Du kan læse mere om Bastard Café her.

5. Urban Ranger Camp

Vil du sætte din date lidt på prøve? Så skal du slæbe ham med i Urban Ranger Camp, som er verdens højeste indendørs High Roping-bane. 

Der skal klatres og brydes grænser, så hvis din date er højdeskræk, skal du nok ikke tage ham med op i højderne. 

Du kan læse mere om Urban Ranger Camp her.

6. Botanisk Have

En rolig gåtur i Botanisk Have med en to go-latte i hånden er for jer, der gerne vil tale sammen uden distraktioner. Nyd vejret og de virkelig smukke omgivelser sammen på jeres date.

Læs mere om Botanisk Have her.

7. Dyrehaven

Hvis I er friske på at tage bussen eller S-toget et par stop ud ad København, skal I besøge Dyrehaven, hvor I har mulighed for at købe lidt mad eller en kaffe med på vejen ind i skoven. 

Det vrimler med vilde hjorte, der er overraskende ligeglade med, at der vandrer mennesker rundt i deres hjem. Det er en utrolig hyggelig oplevelse!

Hvis I ikke orker at gå rundt i Dyrehaven, kan I tage på en fin tur i en hestevogn.

Læs mere om Dyrehaven her.

© Woman

8. Escape room

En udfordring, du og din date kan tage op, er at smutte i Escape Room, hvor jeres samarbejdsevner virkelig sættes på prøve. Kan I nå ud, inden tiden er gået? Kan I sammen løse mysteriet og de gåder, I bliver udsat for?

Denne dateidé i København kan helt klart føre til et par sjove samtaler både inde i Escape Room og efter.

Der findes flere forskellige Escape Rooms i København, så Google dig frem til et nær dig. 

9. Copen Hill

Har du lyst til at se, hvordan din date ville klare at stå på ski, men synes du, det er lige lovligt meget at booke billetter til Val Thorens? Så er det Copen Hill, I skal besøge!

Her kan I stå på ski på den kunstige skibakke, der ligger ovenpå et forbrændingsanlæg. Af sted med jer!

Læs mere om Copen Hill her.

10. Konditaget Lüders

I Nordhavn ligger Konditaget, som er et udendørsareal fyldt med træningsudfordringer, gynger og afslapningsmuligheder. Det bedste af det hele er dog den smukke udsigt! 

Få en vanvittig sjov dag sammen med din date, hvis I er friske på at træne og lege (leg er jo ikke kun for børn, vel?).

Læs mere om Konditaget Lüders her

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori