Hvor har du været hele mit liv?
Hvor har du været hele mit liv?© iStock

Find de mænd, der tænder på dig

ANNONCE: Din duft siger mere om dig, end du tror. Tag testen og find ud af, hvor du finder DIN mr. Right.

19. april 2010 af Rikke Hovn Poulsen

Find mr. Right

Falder du altid for de forkerte mænd, der ikke gengælder dine følelser? Og er du i tvivl om, hvor du skal gå hen for at lede efter den eneste ene? Så fortvivl ej - vi har nemlig gjort alt arbejdet for dig!

I samarbejde med DKNY har vi nemlig spurgt brugerne på M!'s hjemmeside, hvilken type kvinde, de foretrækker. Og derefter har vi stillet dem en hel masse spørgsmål om, hvordan de ser ud, hvor de går i byen, tager på ferie henne og så videre. Vi har regnet og regnet på svarene - og nu er vi så klar med resultatet: Den ultimative guide til, hvor du finder de mænd, der tænder på dig.

For at finde ud af, hvilken type, du er, er du nødt til først at tage testen 'hvilken duft passer til dig' - tag den her

På de næste sider kan du se, hvilken type mænd, der tænder på dig.

Be Delicious


Den sunde, sporty og lækre kvinde

Wow - lucky you! Hele 34 procent af brugerne på M!'s hjemmeside siger, at de foretrækker din type kvinde.

I byen: Fredag aften er der størst chance for at rende ind i en af disse mænd på et fancy diskotek. Kig efter ham den søde fyr i den pæne skjorte - eller eventuelt den afslappede type i fede jeans og casual t-shirt.

Sommerplaner: Hvis du skal på ferie til sommer, er Sunny Beach et rigtig godt sted at starte. En stor del af de mænd, der tænder på dig, planlægger nemlig at tage på score- eller charterferie til sommer. Men der er heller ingen grund til at fortvivle, hvis du ikke har råd til at tage sydpå - rigtig mange af dem regner nemlig med at tilbringe det meste af sommeren på en strand et sted i Danmark.

Sport: Først og fremmest skal du gå efter mænd, der dyrker holdsport som for eksempel fodbold eller håndbold. Men din chance for succes er bestemt heller ikke dårlig blandt løberne.

Delicious Night


Den mystiske og dragende kvinde

Det kan godt være, det kun er fem procent af brugerne på M!'s hjemmeside, der siger, at de foretrækker din type - men hvilke mænd!

I byen: Glem alt om at gå på disko-dasko i weekenden - din chance for succes på scoremarkedet er nemlig klart bedre på et hyggeligt, gammeldags (små-skummelt) værtshus. Kig efter ham i den pæne skjorte ovre i hjørnet, der sidder og hygger sig over en stor fadøl.

Sommerplaner: Om det er finanskrisen, der kradser, er ikke til at sige - men din eneste ene har i hvert fald ikke tænkt sig at tage på sommerferie i år. Han bliver hjemme i Danmark! På de varme sommerdage skal du derfor søge mod nærmeste strand eller park; det er nemlig der, han har tænkt sig at opholde sig.

Sport: Du finder flest af de mænd, der tænder på dig, på håndbold- eller fodboldbanen. Men der er faktisk også en stor del af dem, der dyrker ekstremsport som for eksempel vandski, faldskærmsudspring eller klatring. Spændende...

Red Delicious


Den forførende og sensuelle kvinde

27 procent af brugerne på M!'s hjemmeside fortæller, at de finder kvinder som dig lige i øjet. Hvis du gerne vil have fat i en af dem, skal du lede her:

I byen: Dine score-chancer er størst på diskoteket - men der er også gode chancer for at rende ind i en interesseret mand på den nærmeste cocktailbar. Kig efter den søde fyr i den pæne skjorte med en øl i hånden.

Sommerplaner: Din mr. Lover-Lover regner med at tage på charter- eller scoreferie til sommer. Og resten af tiden har han tænkt sig at sole sin smækre krop på den nærmeste strand herhjemme.

Sport: Han er som mænd er flest: Helt tosset med fodbold.

Fresh Blossom


Den søde og romantiske kvinde

Yessir - hele 34 procent af brugerne på M!'s hjemmeside ville slå ihjel for at få fat på en dejlig dame som dig. Og de er ikke svære at finde - prøv for eksempel:

I byen: De mænd, der er helt tossede med dig, deler sig i to næsten lige store dele: Enten går de på diskotek eller på værtshus. Så du har sådan set frit spil i weekenden...

Sommerplaner: 'Danmark dejligst!' Sådan tænker dine beundrere i hvert fald - eller også har de bare ikke råd til at tage på sommerferie i år. Til gengæld drøner de rundt på strande og i parker, så snart solen solen titter frem herhjemme.

Sport: Så skal løbeskoene findes frem fra bunden af skabet! Det er nemlig blandt de storsvedende mænd i tights, der stormer rundt på gader og stræder, at du har størst chance for at finde en mand, der tænder på dig. Der er dog også håb for dig, der hader sport - hele 31 procent af dine beundrere dyrker nemlig slet ikke idræt.