Mor og datter smiler
En undersøgelse viser, at din mor kan være skyld i, at du er single.© Dorothy Parker Drank Here Productions, Hofflund/Polone, Warner Bros. Television

Du kan (åbenbart) skyde skylden på din mor, hvis du er single og ikke kan finde mr. Right

Tak, mor...

8. december 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

Du kan takke din mor for mange ting. Hun er den eneste, der går op i, om du har varmt nok tøj på, hun vil ALTID lytte til dit brok – og så skal vi naturligvis også lige nævne, at hun gav dig livet.

Men der er faktisk også en ting, som din mor kan stå i vejen for. Nemlig kærligheden. 

Har din mor haft flere partnere gennem livet?

En undersøgelse foretaget af Ohio State University viser ifølge Huffington Post, at vi, som har en mor, der har haft flere partnere gennem livet, ofte selv kaster os ud i flere forskellige slags parforhold. 

Undersøgelsen fulgte en række deltagere i mindst 24 år, og de kloge hoveder bag undersøgelsen fandt frem til, at når børn ser forældrene gå fra hinanden og finde nye partnere, lærer børnene af denne adfærd. 

Tak, mor

Hvis vi i vores barndom har oplevet en mor, som har haft flere forskellige partnere, tyder det altså på, at det er noget, vi vil tage med os i voksenlivet. 

Jagter du kærligheden (det kan jo også være, at du bare nyder singlelivet – for ja, det er fedt at være single!) kan du selvfølgelig også altid prøve at smide en icebreaker afsted til en flot mand på gaden eller forsøge at finde kærligheden på Tinder eller en anden dating app.

Vi vil dog sende en kærlig besked til mor om, at hun altså står pænt meget i vejen, når det gælder vores kærlighedsliv!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.