Gæsteblog: Hvordan undgår kvinder at få hår i munden...

© Privatfoto

Som barn var mine fyldige krøller et stort hit. Jeg har ladet mig fortælle af min kære mor, at hun har haft utallige mennesker henne, for at beundre mine krøller, som var ustyrlige og vilde. I dag har jeg bevæget mig lidt tilbage til mine lange krøller, trods utallige forskellige frisurer gennem tiden, alt sammen pga. Zlatan Ibrahimovic, som muligvis er den eneste, som kan bære tidens store trend af herrefrisurer: “Man Bun”. Ens frisurer ændre sig i takt med, at man bliver ældre og man siger jo, at forandring fryder. Så hvorfor ikke begive sig ud i noget nyt?

En kort oversigt over mine frisurer gennem mine år:

0-7 år: Fyldige krøller.

7-11 år: Den såkaldte “action-man” frisure, hvor trimmeren fik fri leg.

11-13 år: Kort i siderne samt bagpå, med god længde på toppen.

13-17 år: “Sidecut” i siderne og god længde på toppen samt bagpå.

17-20 år: Kort i siderne, kort i nakken, fin længde på toppen.

20-21 år: “Surferhåret” med de lange, bløde krøller – et sikkert hit.

21 år +: Påbegyndte operation “Man Bun”, som jeg langt om længde endelig har.

Jeg tænker ofte: “Hvad bliver det næste store hit inden for herrefrisurer? For alle har vel snart været i brug?” Men gamle klassiskere vender tilbage og bliver taget i brug, som aldrig før. Btw. Jeg vil ikke anbefale den såkaldte Man Bun.. Jo jo, det ser da lækkert ud, når det er sat op. Men det er knapt så lækkert, at sove med hår i munden..

HVORDAN GØR I KVINDER? Jeg forstår det ikke.. I må have nogle tricks, som I skjuler..

Gæstebloggere
Woman-læserne skriver

Velkommen til. Her kan du læse indlæg fra andre Woman-læsere præcis som dig selv. Hvis du har noget på hjerte, du gerne vil dele med os og de andre læsere, kan du kontakte os på [email protected]