50 First Dates Drew Barrymore Adam Sandler
© Columbia Pictures: Fifty First Dates

Gik første date godt? Så har vi de perfekte idéer til date nummer to

Nu er tiden kommet til at lære din nye flirt lidt bedre at kende!

9. november 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

På første date handlede det alt sammen om kemi: Klikker I først og fremmest? Og så var I jo nok begge ret nervøse. På anden date kan du lægge nervøsiteten på hylden og fokusere på at lære din nye erobring lidt bedre at kende. 

Her er seks forslag til, hvad I kan lave: 

1. Bowling

For det første, så kan bowling altså bare være rigtigt sjovt, hvilket er perfekt til date nummer to. For det andet er det faktisk en god mulighed for at lære hinandens personligheder lidt bedre at kende: Er han eksempelvis en dårlig taber (eller vinder), eller kan I begge grine af jeres epic fails, når ingen af jer kan ramme keglerne? 

2. Koncert

Hvis I har opdaget på første date, at I har samme musiksmag, så kunne du jo invitere ham med til koncert. Måske med et nyt band, som ingen af jer kender. På den måde bliver det en enestående oplevelse, som I får sammen.   

3. Zoologisk Have 

Zoologisk Have er altid hyggeligt. At gå en tur rundt i haven og hygge jer med at se på dyrene skal nok bringe jer tættere sammen. Og mens I går rundt, kan I også rigtig få talt sammen og lært hinanden lidt bedre at kende – uden akavet øjenkontakt hen over bordet eller frygten for broccoli i tænderne, som næsten altid spøger på første date.

4. Stå på rulleskøjter

Skal daten være lidt mere aktiv, og eventuelt med en virkelig god undskyldning for at holde hans hånd (ellers falder du jo!), så kunne en tur på skøjter eller rulleskøjter være en idé. I får sikkert grint en hel masse, når I i fællesskab forsøger at holde balancen. 

5. Museum

Der findes mange forskellige museer derude. Hvis der er et museum eller en udstilling, du synes kunne være spændende at se, så hiv da den nye mand i dit liv med. Det er en oplagt mulighed for at finde ud af, om I har fælles interesser. Det bliver kultur og (blomstrende) kærlighed i skøn forening. 

6. Pubcrawl

Det er ikke så god stil at blive fuld på første date, men på anden date må I begge gerne slå jer lidt mere løs og bare have det rigtig sjovt sammen. Inviter eventuelt hinandens venner, hvis I er friske på det, og tag en aften med pubcrawl. Så kan dine veninder jo også lige ‘se giraffen’! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.