Skuespillerne fra Knocked Up på dobbeltdate
Den her dobbeltdate ser da ret hyggelig ud, hvis du spørger os.© Universal Pictures, Apatow Productions

6 gode grunde til at tage på dobbeltdate

Har du brug for overbevisning? Det får du her!

30. januar 2019 af Michelle Andersen

Har du nogensinde overvejet at tage på dobbeltdate? Hvis ikke, så er det en fejl. Der er nemlig ret mange gode grunde til at date flere par sammen. Hvad end det drejer sig om en dobbeltdate med din partner og jeres fælles vennepar eller en fyr, du aldrig har mødt før, så kan de der dobbeltdates altså et eller andet. 

Har du brug for at blive overbevist? Så er du kommet til det rette sted. Herunder har vi samlet seks gode grunde til, at du skal tage en fyr under armen og hoppe afsted på dobbeltdate. Vi tør næsten at garantere, at det ikke bliver en engangsforestilling! 

Hvis du allerede er overbevist, har vi her samlet syv geniale ting, I kan lave på jeres dobbeltdate

1. I kan lære af hinanden

Måske er det andet par gode til at komplimentere hinanden? Det kan også være, at din veninde er en haj til at finde på fede samtaleemner? Eller måske synes de andre, at du er vildt afslappet og god til at håndtere en date?

På en dobbeltdate kan I hver især lære af hinanden – og dermed få inspiration til at blive (endnu) bedre til at date. I er trods alt fire kloge hoveder i stedet for to. 

2. Der er altid mindst én, som kan holde samtalen i gang 

Apropos fede samtaleemner, så er det absolut ikke sjovt at løbe tør for den slags. Vi ved allesammen, at akavet stilhed føles som noget af det værste, der kan ske på en date. Men al den akavethed kan I undgå, hvis I tager på dobbeltdate. 

Når I er fire i stedet for to, er der altid mindst én, som kan holde samtalen i gang – med mindre I alle fire er ultragenerte selvfølgelig... Men chancen for at én af jer har et samtaleemne at smide på bordet er forholdsvis stor, og det er altså rart. 

3. Det tager lidt af presset 

Lad os være ærlige, det kan være en ret presset ting at gå på date – i hvert fald hvis det er med én, som du ikke kender i forvejen. Det kræver nemlig en ret stor portion mod. Men hvis I tager fire afsted sammen på en dobbeltdate, så forsvinder det værste af presset. 

Når I er fire, er der nemlig flere, som kan finde på samtaleemner (apropos punkt to), og I har allesammen ansvaret for, at det bliver en vellykket date. Så kan du med god grund sænke skuldrene.

4. I får mulighed for at prøve noget nyt 

Det skader aldrig at få nye oplevelser på kontoen – i hvert fald ikke hvis du spørger os. Og hvis du, og dem du dater, endnu ikke har prøvet at dobbeltdate, så er det altså en god mulighed for at prøve noget helt nyt og spice både hverdags- og datinglivet lidt op. Og hvem ved, måske du ender med at blive helt vild med det?

5. Det giver jer endnu mere grund til at dress up 

Den her grund er nok mest henvendt til jer, som har været kærester længe. For lad os indrømme at det godt kan stå en smule sløvt til med den pæne påklædning i et langt parforhold... Det er jo trods alt nemmere at beholde hverdagstøjet på end at skifte til aftenkjole og stiletter.  

Men når I har aftalt at tage på dobbeltdate med et andet par, så har I altså endnu mere grund til at trække i de fine klæder – for I vil garanteret også gerne se lækre ud overfor det andet par. Vil I ikke? 

6. I kan kombinere romantik og socialt samvær 

Hvornår er det nogensinde en dårlig idé at slå to fluer med et smæk? Aldrig! Når I tager på dobbeltdate, plejer I jeres sociale liv, samtidig med at I får point på romantik- og datingkontoen. Og den kombination fungerer altså ret godt. 

Idéer til dates 

Er du blevet overbevist? Så er det bare med at få arrangeret jeres første dobbeltdate. Der er heldigvis næsten ingen grænser for, hvad I kan lave på jeres date. Se bare her, hvor vi har samlet masser af gode idéer til sjove dates

Inden I begiver jer afsted på dobbeltdaten, gør I også gavn i at læse den her guide til, hvordan I får en god date. Vi er stensikre på, at I nok skal få en god (og forhåbentlig uforglemmelig) oplevelse! 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.