Kvinde og mand der snakker
Mød ham eller hende den søde med dine venner eller alene.© Getty Images

7 gode måder, du kan møde din fremtidige flirt på, hvis du hader online dating

Hverdagen er faktisk spækket med muligheder for at møde nye, søde mennesker!

26. november 2021 af Isabella Wedel Hansen

Er du også ved at være godt og grundigt træt af online dating? Og har du fået kronisk ondt i højre tommelfinger af at swipe så meget på Tinder? Så kan det være, det er ved at være tid til, at du åbner øjnene i din hverdag, som faktisk er spækket med muligheder for at møde the one... eller måske bare en sød person, du kan flirte lidt med. 

Er du lidt i tvivl om, hvordan du egentlig skal møde ham eller hende den søde, hvis det ikke skal være på datingsider? Så skal du læse med i artiklen her, hvor vi har samlet syv gode ting, du skal begynde at sige JA TAK til, hvis du vil møde din fremtidige flirt i hverdagen. 

1. Sig aldrig nej til en fredagsbar på studiet eller arbejdet

Okay, det er ikke fordi vi opfordrer dig til at begynde at date dine kollegaer eller studiekammerater, for det er ikke altid, at det går helt godt. Men hvem siger, at dine søde kollegaer ikke også har super søde venner? 

Fredagsbarer ender tit med et “Hey, skal vi ikke tager videre på...” eller “Mine venner er også i byen i aften – skal vi ikke mødes med dem?”. Og det er jo en perfekt anledning til at møde nye, søde mennesker på! 

Så husk: sig altid JA TAK til fredagsbaren, for du ved aldrig om der er et potentielt match blandt dine kollegaers venner. 

Kollegaer til fredagsbar
Fredagsbaren er en god måde at møde nye mennesker på. © Getty Images

2. Deltag altid i dine venners fødselsdage 

Okay, det ville du nok gøre alligevel – og du skal selvfølgelig ikke kun gøre det for at møde din fremtidige flirt, men det er altså et oplagt sted at møde nye mennesker på en afslappet måde. Hvem ved, måske har din veninde en super sød fætter eller en rigtig flot barndomsven, som du lige kunne falde i snak med til fødselsdagen? Det er da lidt sjovere end at swipe på Tinder. 

Kvinde til fødselsdag
Mød din fremtidige flirt til din venindes fødselsdagsfest. © Getty Images

3. Kig op fra din telefon, når du tager offentlig transport 

Er du også lidt for vant til at sidde med hovedet nede i din telefon, når du tager offentlig transport til og fra arbejde? Hvis du kigger op næste gang, vil du opdage, at de fleste sidder med hovedet begravet i telefonen. Men hvem siger, at toget ikke kan være din nye dating-app? 

Hvis du begynder at kigge op og lægger mærke til din omgivelser, kan det være, at du begynder at opdage, at du faktisk tager toget med den samme søde fyr eller den samme flotte pige hver morgen. Og så kan det da ikke skade at sende et sødt smil eller et lille “godmorgen” i hans eller hendes retning, når I for fjerde morgen i træk står på det samme tog. 

Kvinde i offentlig transport
Læg telefonen i lommen, når du tager offentlig transport. © Getty Images

4. Deltag i frivilligt arbejde 

Er der fælles arbejdsdag i din boligforening, en spændende klub på dit studie eller er der en sag i samfundet, du bare brænder for, så kan frivilligt arbejde være godt... ja, både fordi det gavner samfundet, men også fordi det er godt for dit datingliv! 

De personer, du møder, har samme interesser som dig, og I brænder for de samme ting – om det så er at få et ordenligt udeområde i boligforeningen, bedre kaffe på studiet eller en mere miljøvenlig by, så er I sikre på, at I har noget at snakke om, og det er en god start på en hyggelig flirt! 

Frivilligt arbejde
Mød din fremtidige flirt når du laver frivilligt arbejde.© Getty Images

5. Få en hund (... eller gå tur med din venindes hund)

Okay, okay, du skal jo ikke bare få en hund for at have gode odds på datingmarkedet... meeen hunde er jo SKØNNE! Og det synes andre altså også. For hvem elsker ikke lige at stoppe op ved en kær hund på gaden for at sige hej til den (og måske også til dens søde ejer). 

Hunde er en perfekt samtalestarter, for når de stopper op og snuser til hinanden på gaden, må ejerne også lige sende et smil og et “hej” i hinandens retning. Perfekt måde at møde en sød flirt på!

Men! Vi opfordrer dig selvfølgelig ikke til at anskaffe dig en hund bare for det. Lån din venindes hund til en lille gåtur en gang i mellem i stedet, hvis du ikke allerede har en hund. 

Kvinde med hund
Gå tur med din (venindes) hund, og mød nye mennesker! © Getty Images

6. Start til en fritidsaktivitet

Ligesom med det frivillige arbejde er en fritidsaktivitet også et godt sted at møde din fremtidige flirt på. Først og fremmest er du sikker på, at I har en fælles interesse og for det andet mødes I regelmæssigt, så du har både tid til at finde ud af, at ham eller hende på holdet faktisk er ret sød, og samtidig har du også tid til at tage dig mod til at sige hej og invitere ham eller hende ud. 

Om det er crossfit, paddle tennis, lerdueskydning eller dans spiller ingen rolle, så længe det er noget, du nyder at lave! Så vil din fantastiske personlighed helt sikkert også skinne igennem. 

Kvinde udenfor
Mød din fremtidige flirt mens du dyrker din hobby.© Getty Images

7. Gør flere ting alene 

Det kan virke lidt grænseoverskridende at tage i biografen, gå ud og spise eller tage på kaffebar alene, men det kan faktisk være ret fedt – og så er det samtidig også en oplagt mulighed for at møde din fremtidige flirt. For når du ikke behøver at fokusere på en samtale med din veninde, vil du være meget mere åben overfor dine omgivelser. 

I tvivl om, hvad du kan lave alene? Se vores liste over ting, der faktisk er ret fede at lave alene.

Kvinde alene på cafe
Mød mennesker mens du laver ting alene. © Getty Images

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide